Ai decis sa te casatoresti? Afla de aici care sunt modelele de marturii recomandate pentru anul 2015!

Ei bine, nu incepem prin a spune cat de importanta este nunta in viata oricarui cuplu, probabil ca te-ai obisnutit sa tot auzi asta! Ci incepem prin a accentua cat de important este modul in care ea este organizata astfel incat invitatii tai sa aiba o buna dispozitie, sa se bucure de fiecare clipa si sa plece multumiti de la nunta ta! Orice detaliu conteaza, iar daca vei considera ca micile lucruri pe care le omiti sa le faci vor fi trecute cu vederea, vei ramane surprinsa cat de agili sunt invitatii tai. Cel mai mic detaliu din cadrul unei nunti este marturia, acel mic si simbolic dar pe care invitatii il vor primi drept rasplata pentru amabilitatea de ati fi alaturi pe toata durata marelui eveniment. Marturiile oferite invitatilor de la nunta este cel mai simplu si elegant mod de a le transmite un simplu “multumesc!”, insa orice cadou va fi perfect pentru a sugera acest lucru?

Faci nunta in anul 2015?Care sunt modelele de marturii pe care le poti oferi?

2015 este anul creativitatii, astfel ca majoritatea specialistilor recomanda marturiile de nunta care sa ii surprinda pe invitati prin prisma ingeniozitatii lor! Daca ai mers in ultimii ani la nuntile prietenilor tai, probabil ai primit cadou o marturie in forma de chibirit, un evantai sau o lumanare. Ei bine, aceste genuri de marturii si-au pierdut din apreciere, astfel ca la nunta ta trebuie sa vii cu ceva nou pentru a-ti pune la pastrare titlul de “nunta anului”. In general, nuntasii s-au plictisit sa gaseasca pe mese marturii clasice care sa nu se incadreze nici macar in tematica evenimentului, astfel ca este timpul pentru o schimbare, iar in anul 2015 marturiile recomandate sunt cele cu tente comice.

Ai decis sa te casatoresti? Afla de aici care sunt modelele de marturii recomandate pentru anul 2015!

De exemplu, poti opta sa le multumesti invitatilor de la nunta cu o rama foto in care sa atasezi o poza funny cu partenerul tau, astfel vei intretine buna dispozitie si vei putea surprinde un zambet larg de apreciere pe chipul lor. De regula, ingeniozitatea mirilor este foarte importanta pentru perceptia invitatilor, iar daca vei alege o asemenea marturie, atunci iti poti asigura un loc in preferintele lor pentru mirele si mireasa anului! Daca acest tip de marturii ti se pare prea personal, atunci de ce sa nu alegi o reprezentare comica in miniatura? Aici poti opta pentru acele minibibelouri din ceramica care reprezinta mirii in ipostaze caraghioase!

Ei bine, orice detaliu conteaza atunci cand iti organizezi propria nunta, iar daca iti doresti ca totul sa fie perfect, atunci poti alege magazinul online Mandiva.ro, cel care va face din evenimentul tau un adevarat succes in randul invitatilor!


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere