Cadouri pentru micii meseriasi

Deseori ne simtim fortati sa luam o hotarare care ar putea fi placuta sau dezamagitoare. Cam asa vad eu ideea de a face un cadou potrivit unui copil. La ce s-ar mai pricepe parca i-am mai cumparat, sa-i iau ceva ce mi-ar place mie si sa-l oblig sa-i placa si lui, sa-i dau sa-si aleaga… atunci n-ar mai fi un cadou si n-as mai trai din plin clipa. Ciudat si frustrant in acelasi timp.

Din intrebarile pe care i le-as pune unui micut, sunt sigur ca si-ar dori din start armele sau costumul unui super erou. E clar, la cat de mult se amuza si la cate canale de desene functioneaza….

Putini stiu si totusi am intalnit micuti carora o unealta a parintilor, o bormasina, o surubelnita sau un ciocan le-au atras atentia. Numai ca acestea au provocat de multe ori mai mult sau mai putin grave, accidente.

Si solutia pentru toate aceste inconveniente vine de la BestKids.ro , unde cei mici isi vor putea exersa creatiile de mesteri si meseriasi  isi vor gasi mult doritele unelte si scule de jucarie .

masa de lucru

Un banc de lucru cu masa, menghina , chei franceze , casti de protectie si alte ustensile utile, vor face sigur ca imaginatia si indemanarea micutului sa se dezvolte , atentia va fi  mult mai sporita si de ce nu, veti beneficia de un ,, meserias ,, in casa , nu ?

Piticul tau nu va mai pofti la bormasina tatalui atata timp cat isi face de lucru cu o bormasina de jucarie, nu va mai dori sa se joace cu periculoasa  si zgomotoasa drujba atunci cand va avea propria lui drujba de jucarie .

bormasina jucarie


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere