Calitatea in constructie cu OSB si TEGO

Ma tot bate gandul sa ma pricopsesc cu ceva teren, pe care sa-mi construiesc o mica proprietate. Cand spun o mica proprietate, ma refer strict la mica, mica… Adica o cabanuta in care sa ma lafaiesc la pensie, din care sa ies doar pentru simplu fapt ca vreau sa ud panselutele sau stratul de ceapa, sa ma joc cu un prieten patruped si necuvantator, sa admir rasaritul si apusul de dupa un deal, eventual sa mai si intind mana dupa vreo cireasa sau vreun mar razlet din pomii plantati inainte cu doi-trei ani.

Bine, astea sunt doar ganduri asa, in prag de pensionare. Una peste alta, odata cu gandurile vin si planurile, si ideile dar si socotelile. Si daca tot pomenim de socoteli, ma gandesc serios si la o firma de unde sa-mi pot procura cele necesare constructiei. Nu de alta, dar te trezesti ca nu-i mai dai de cap si stii cum e aia cu omul gospodar, cu sania, cu carul, vara si iarna, nu?

In principiu, planul meu este unul dintre cele mai sigure si de viitor. Ca si materiale am ales sa lucrez cu cei de la Osb Tego, si constructia in sine va fi realizata din materiale de OSB. Bine, urmand ca mai apoi sa fie izolata si finalizata cu interioare din rigips si dupa caz, cu diferite tencuieli. Dar pana acolo, daca tot este cabana, voi profita din plin de oferta cu cherestea si diferite tipuri de tego, numai bune de incheiat lucrarile la marea capatuiala a cabanei.

Deh, eu merg pe principiul constructiv. Daca tot iti pui in plan, nu te lasa pana nu duci la bun sfarsit, chiar daca la inceput pare o prostie sau o mare provocare!

Acum, ce sa zic, ar mai fi de inceput toata tevatura, dar sa gasim intai locul pentru a realiza mara desfatare, nu? Sau sa astept mai intai iesirea la pensie pentru un spor mai mare la hamalit?


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere