Cum stii unde si cand sa joci cu noroc la Loto

Nu cred ca exista persoane care sa nu fi jucat macar o data la loto. Bine, or mai fi, insa cred ca cei mai multi dintre noi si-au incercat norocul macar o data la miraculoasa fabrica de vise si de bani a statului, si anume Loteria Romana. Practic, era simplu. De fapt, nu spun era ci inca mai este. Dai o fuga pana la cea mai apropiata agentie loto, cu numerele memorate sau scrise pe nu’s ce hartoaga, completand si visand plin de speranta la o viata mult mai buna ca atunci. Nu-ti ramane decat sa astepti cu sufletul la gura sau sa urmaresti la TV acele rezultate loto.

Insa acum, odata cu minunata lume online, este de ajuns sa accesezi doar putin din cuprinsul jocurilor de noroc si vei avea impresia ca sansa unei vieti mai ”imbracate” este exact acolo. Insa din pacate, acele jocuri online, nu au prea mult de oferit. de multe ori, chiar de luat. Asta daca nu stapanesti intr-atat de mult modul de desfasurare si organizare a jocurilor online.

Pe langa toate acestea, revenind la popularul nostru Loto, imi aduc aminte fara sa vreau de melancolia anilor in care acesta se numea Loto Prono, Pronosport( pronosticurile sau pariurile de acum) si multe altele pe care parintii nostri le fructificau si isi omorau cate ceva din Duminicile libere sau weekend.

Astazi, totul pare sa se fi simplificat si practic, chiar nu mai esti nevoit sa mergi pana la agentia loto. Daca vrei sa bagi un 6 din 49 nu trebuie decat sa intri pe siteul celor de la Lotonline.ro , sa te inregistrezi si sa-ti completezi biletul tau la loterie. Este simplu si poti sa-ti personalizezi biletul si tipul de variante asa cum iti doresti.

Multi vor intreba care este diferenta dintre loto online si agentia LOTO. Diferit este ca biletul cumparat online va apartine unei loterii private. Drect sau indirect, acest lucru nu are nimic de-a face cu orice loterie din lume. Aceasta se raporteaza la o anumita loterie ce va face extragerile numerelor loto pentru aceasta, urmand ca acel client care joaca, sa compare numerele extrase cu cele alese de el. Numerele vor fi afisate in maxim 24 ore de la extragere si clientul isi poate verifica biletul care a fost transmis prin intermediul adresei de email cu care s-a inregistrat. Suma totale se compune din fondul acumulat din vanzarea biletelor pentru extragerea respectiva.

Cateva mituri stapanite de jucatorii mai usor stapaniti de anumite muze:

Trebuie sa joci mai mult timp aceleasi numere, care intr-un final vor iesi… bine, asta in cazul in care mai traiesti. Este posibil sa fie castigatoare dupa 100 ani…!!!

– Daca bagi la loto vinerea, vei castiga… Cu conditia sa nu fie si vineri, si 13…

– Joaca zilnic. Treebuie sa iasa… Mda, insa sa te si tina buzunarele!!!

lotonline


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere