Daca pleci in concediu ai putea primi o camera marsarier cadou

Ți se poate întâmpla să mergi în concediu și când îți este lumea mai dragă să faci o mișcare greșită, să parchezi în pantă sau într-un loc mai îngust și să-ți lovești mașina. Este ultimul lucru pe care ți-l poți dori atunci când pleci cu mașina proprie în concediu.

Scapă de grija parcărilor

Ți-ai cumpărat o navigație multimedia pentru mașină? Față de GPS-urile clasice, navigațiile se instalează direct în bordul mașinii și se încadrează perfect în design. Acestea au GPS și pot fi echipate cu touchscreen, sistem android, pot avea Wi-Fi, bluetooth, integrare cu comenzi de pe volan, radio, DVD player, SD card sau chiar TV.

Unul dintre principalele beneficii ale navigațiilor multimedia este că se pot conecta la camerele de marșarier. Cu ajutorul acestora poți vedea obstacolele din spatele mașinii și distanța față de acestea. Astfel, vei putea parca cu maximă precizie și siguranță.

navigatie multimedia

Profită de promoție

În luna Iulie bucură-te mai mult de concediu. Pentru orice navigație multimedia cumpărată de la Edotec, primești o cameră marșarier cadou și ai scăpat de griji.

Vezi ce navigație se potrivește mașinii tale.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere