Deratizarea te scuteste de probleme

Fiecare dintre noi isi doreste un mediu curat si sanatos, fie ca este vorba despre casa in locuieste sau cladirea in care isi desfasoara activitatea. Exista insa si lucruri care ne pot afecta linistea si confortul, amenintandu-ne chiar si sanatatea. O astfel de situatie nedorita este aparitia rozatoarelor in cladire. Imediat ce le sesizam prezenta si este clar ca nu ne mai simtim confortabil se impune sa luam masuri, desi este recomandat sa luam chiar masuri de preventie. Daca totusi se intampla sa apara acesti musafiri nepoftiti, nu mai stati pe ganduri, apelati la o firma de deratizare Bucuresti.
Ce este deratizarea si ce avantaje prezinta
Deratizarea este procedura prin care se realizeaza fie prevenirea, fie combaterea rozatoarelor(soareci, sobolani). In aceasta procedura se utilizeaza substante numite raticide care trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii si sa indeplineasca anumite cerinte.
Atunci cand se incearca deratizarea in mod traditional pot aparea o serie de inconveniente: fie substantele utilizate nu sunt deloc eficiente, fie nu reusesc combaterea tuturor rozatoarelor care continua sa se inmulteasca intr-un ritm alarmant, fie- situatie extrem de grava- substantele sunt foarte toxice pentru om si exista riscul sa fie inhalate sau ingerate de copii.
De aceea cea mai buna solutie este apelarea la serviciile unei firme specializate in deratizare Bucuresti. O firma de deratizare utilizeaza solutii raticide eficiente, dar totodata sigure pentru om, fiind avizate de Ministerul Sanatatii. Mai mult decat atat, lucrarile de deratizare se desfasoara conform normelor de siguranta, aparatura si solutiile fiind manuite de personal calificat.

scapa de soareci
De ce sunt periculoase rozatoarele si trebuie indepartate?
Principalul motiv pentru care nu trebuie sa va impartiti spatiul cu rozatoarele este acela ca sunt periculoase pentru sanatatea dumneavoastra. Chiar daca nu le vedeti direct, ci va dati seama de existenta lor dupa urmele lasate, asta nu inseamna ca sunt mai putin periculoase. E suficient ca un soarece sa intre in contact cu un obiect sau aliment pe care dumneavoastra il veti utilize ulterior. Soarecii si sobolanii transmit o serie de boli, de la forme mai usoare pana la unele destul de grave, cum ar fi de la toxiinfectii alimentare, turbare, trichineloza pana la antrax sau leptospiroza.
Rozatoarele sunt un pericol si prin ritmul uluitor in care se inmultesc: o femela fata multi pui, fata de mai multe ori pe an, iar puii ajung la maturitate sexuala foarte repede- cateva saptamani.La un calcul simplu ajungem la cifre ingrijoratoare: de la o singura pereche se poate ajunge la mii de urmasi intr-un timp scurt. Deci rozatoarele nu trebuie lasate sa se apropie de cladirile noastre! E evident ca e necesara o deratizare executata de profesionisti. Imediat ce sesizati prezenta rozatoarelor apelati o firma de deratizare Bucuresti!


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere