Este mai usor pe Hipo

logo-angajatori-de-topHipo.ro, portalul pe care iti poti gasi cu usurinta un loc de munca. Cati dintre noi nu si-ar dori sa isi gasesca locul acolo unde ii este. Hipo este unul dintre renumitele portaluri ale locurilor de munca in care te inscrii, iti introduci datele personale si studiile, poti completa un CV si nu in ultimul rand, locul unde cei mai doriti angajatori din Romania cauta sa-si recruteze angajatii.

Doar aici , poti gasi companii care au o strategie clara pentru viitor, programe de pregatire pentru angajati si pachete salariale destul de competitive si rezistente.

Intr-un studiu  oferit de Manpower Group Romania, se anunta ca in perioada Iulie-Septembrie, 21% dintre companii vor face angajari, practic cu 2 procente mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Locuri de munca in diferite zone

Pentru doritorii unor locuri de munca in Baia Mare , pe hipo.ro sunt prezente cateva locuri de munca in domeniul bancar ( consilieri BCR) sau promotor ale produselor financiare ING Asigurari.

Pentru cei care isi cauta un loc de munca in Ploiesti, este bine de stiut ca ofertele sun oarecum mai diversificate, adunand un potential mai bun in randul agentiilor de turism, producatorilor si distribuitorilor de vinuri , consilieri clienti sau reprezentanti ale diferitelor companii de asigurari.

Practic inscrierea pe Hipo.ro nu te costa absolut nimic, si poti beneficia  de informatii utile si la obiect despre oportunitatea sau oferta unor noi locuri de munca . Fie ca doresti un loc de munca in Mioveni, in Vaslui sau alte zone mai mari sau mai mici ale tarii, hipo te va anunta la timp despre toate oportunitatile si noutatilor pe piata de specialitate.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere