Eu, fiica-mea si apa minerala plata Aquatique

Sunt putin praf la cateva chestii legate de apa minerala sau plata. Sau ma rog, minerala plata. Pff!! Ori una ori alta. De fapt ce sa zic, ideea este ca in fiecare dimineata ii pregatesc fiica-mii pachetul pentru scoala. Unul destul de ambiguu daca ar fi sa subliniez modul prin care se reflecta ”haleala” …

Deci, in primul rand, este la dieta. ”Asa…, si”?? Ar spune unii…!! Pai ii da cu fructe si legume, ceva oua(hmm, semne de avutie de la un timp), si oarece carne slaba, cand si cand. Pe langa toate astea, apa… Da , chiar multa apa. Prefera in cele mai dese cazuri apa de la chiuveta. Chiar nu stiu ce dra…, ptiu, scuze, are apa aia, ca asta mica o sufla mai ceva ca si mine o bericioaica de 1 l, de om mare, deh!!

In fine, odata cu perindarile prin magazine, o uitatura prin rafturi, mai de gura casca, ma trezesc cu mana pe o sticla de plastic, deh, vorba romanului cand vede un pet. Un pet cu apsoara ce-mi parea mie mai acatarii, si la pret dar si la limpezime. Sincer, pentru mine, o apa mai stilata si baubila in orice moment de sete, trebuie sa fie placuta pe toboganul gatlejului, profunda si pura. Ori sa se cunoasca prin gust compozitia echilibrata si tonul de mineralizare.

Nu stiam pana acum de apa minerala plata Aquatique, insa odata ajuns acasa si in urma unui pranz cumsecade in familie, mi-am cinstit colegele de apartament (sotia si fiica-mea) cu apa cumparata de la supermarket. Ei bine, asta mica, a ras tot paharul(din acela, tip vaza de flori, ma-ntelegi?) si se lingea pe bot de parca i-ar fi ramas urmele de la vreo ciocolata sau mai stiu ce crema. Mi-a intins paharul si m-a rugat sa-i mai pun. Incepeam sa-mi fac griji ca luasem doar un pet. Insa eram multumit ca reusisem sa gasesc o apa care sa satisfaca oarece mofturi…de copil!!!

De vreo doua saptamani bagam doar apa plata de la Aquatique si de ce sa nu recunosc, o consumam cu totii cu mare placere. Bineinteles, si la scoala, si acasa, ba chiar la sala si la serviciu.

Am fost atat de curios sa aflu mai multe despre aceasta apa, si am aflat cu uimire ca este ideala pentru micuti, bebelusi, pregatirea hranei dar si ca a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, câștigătoare la categoria „Apă minerală plată pentru sugari și copii mici.

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii.
Apa oligominerală naturală Aquatique – câștigătoare la categoria “Apă minerală plată pentru sugari și copii mici

Astfel, personal, recomand cu incredere consumul de Aquatique, apa care va va reintregi pofta de viata, va ostoi setea si va va satisface toate cerintele necesare in viata de zi cu zi. Chiar si acum, in prag de sarbatori, de Craciun, aceasta nu ar trebui sa lipseasca de la mesele cu bunatati, aducand puritatea si natura in casa voastra…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere