Firmele de curatenie, salvarea care vine in ultimul moment

Atunci cand esti in criza de timp si nu poti face curatenie in casa, ultima ta optiune ramane o firma de curatenie. Curatenia facuta de o firma va fi rapida si exact cum iti doresti. Apeland la astfel de servicii pentru curatenia in apartament sau pur si simplu curatenie oriunde, veti scapa de o sarcina mare si veti castiga timp. Mai apoi va veti bucura de sentimentul ca, apartamentul sau casa a fost curatata de mainile unui profesionist.

Ce trebuie sa ofere o companie de curatenie la domiciliu?

1.O astfel de companie trebuie sa ofere servicii  de curatenie temeinice, coerente si personalizate in functie de nevoile clientului. Astfel incat daca un client vrea sa modifice modul in care casa lui este curatata, acest lucru sa fie posibil printr-o simpla cerinta.

2.Sa ofere servicii de curatenie generala:

– Curatenie in toate camerele din casa ->Curatare de la rame de tablouri pana la lampi, mobilier, ventilatoare de tavan, panze de paianjen, aspirare de covoare, spalarea podelei din lemn, scrumiere si cosuri de gunoi.

– Curatenie in bucatarie ->Curatarea blaturilor, a blaturilor de granit, dulapurilor, meselor, scaunelor. Dezinfectare si curatare de chiuvete, dar si de frigidere sau cuptoare cu microunde. Spalarea podelei de bucatarie.

– Curatenia in bai ->Curatare si dezinfectarea dusurilor, cazilor de baie si a chiuvetelor.  Curatarea blaturilor din baie si a toaletelor. Spalarea podelelor si a peretilor de faianta plus dezodorizare. Curatare oglinzi, lustruit piese din crom.

Unele firme de curatenie ofera si servicii speciale. Exista numeroase activitati care consuma enorm de mult timp, atunci cand vreti sa faceti curatenie. Ei bine, anumite firme ofera servicii speciale care va scapa de aceasta corvoada:

  • Curatarea cuptorului/ a cuptoarelor cu microunde
  • Curatarea frigiderului
  • Spalarea si curatare ferestre si pervazuri
  • Spalarea peretilor
  • Ambalare si despachetare
  • Curatenia in dulapuri
  • Curatenie dupa constructor

Cu serviciile unei firme de curatenie vei fi intotdeauna multumit, dar va trebui sa ai in vedere faptul ca trebuie sa alegi o firma profesionista. O firma serioasa va va garanta servicii de calitate. In cazul in care nu veti fi multumiti de serviciile lor, firma va trimite din nou o echipa care sa reface treaba.

Obiectivul unei firme de curatenie trebuie sa fie satisfactia in proportie de 100% a clientului si respectarea spatiului pe care clientul il pune la dispozitie pentru a fi curatat.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere