Lansarea Ford Focus RS

6 aprilie 2018. Aceasta este data la care ultimul MkIII Ford Focus RS a iesit din fabrica de producție din Germania. Din fericire  putem sărbătorim lansarea ediției Heritage. Nu știm când va veni noul Focus RS, dar putem sa pariem că nu va mai fi pentru câțiva ani.

Focus RS Heritage Edition este greu de ratat. De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când o mașină – orice mașină – are un finisaj de vopsea Deep Orange. În plus față de culoarea sa care atrage atenția, RS Heritage Edition oferă de asemenea oglinzi laterale negre contrastante, un spoiler spate negru și etriere de frână de culoare gri care se ridică din spatele jantelor din aliaj negru forjate. Treceți în interiorul trapei calde și veți fi întâmpinați de scaunele Recaro din piele parțială, de un volan încălzit și de o sticlă fumurie pentru confidențialitate pentru acele momente în care vreți să vă protejați intimitatea. Stați la acoperiș și veți vedea o trapă frumoasă care este de asemenea inclusă în pachet.

Pe măsură ce sunt aceste upgrade-uri, acestea nu sunt caracteristicile principale ale masinii de inchiriat Ford Focus  RS Heritage Edition. Aceste distincții aparțin îmbunătățirii puterii FPM Mountune și diferențial cu alunecare limitată Quaife. Primul este alcătuit dintr-un kit de inducție cu debit mare și turbocompresor îmbunătățit și calibrat, ajutând motorul turbocompresor cu patru cilindri, la cald, să-și mărească puterea de la 350 de cai putere la 375 de cai putere. Numărul de cupluri a crescut, de asemenea, de la 347 de kilograme la 377 de metri pătrați, suficient pentru a ajuta Focus RS Heritage Edition să accelereze de pe linie un speedster placat cu portocaliu. Ford s-a concentrat, de asemenea, pe îmbunătățirea experienței de conducere a trapei calde. Acolo este diferența diferențială limitată față-verso a Quaife-ului.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere