Mansarda moderna cu ferestre Velux

Odata ce ajungi sa-ti construiesti o casa, deja in prima faza de proiect se situeaza o mansarda. Nu poate sa-mi spuna cineva ca nu-si doreste acea oaza de relaxare, luminoasa si linistita (bine, asta in cazul in care casa este cu etaj sau se vrea ceva mai spatioasa).

In ultimul timp, chiar si pe la blocuri am intalnit acest gen de constructie de tip mansarda. Si de ce sa nu recunosc, chiar si prin concediile noastre ne alegem cumva acest loc, MANSARDA. Nu stiu de ce, insa pare unul dintre locurile care ma invioreaza, ma determina sa vreau si sa simt simplitatea, mai cu seama daca acea cabana, pensiune, locuinta are ca si materie prima barna din lemn.

Nu neg faptul ca imi place genul rustic, neaos, dar cateodata, trebuie sa mai si inlocuim sau sa ne aliniem la reduta secolului XXI. Spun asta deoarece multe din mansardele vechi, incep sa capete oarece raceala, datorita intemperiilor, materialelor vechi din care sunt construite. Si aici as face referire la un element de rang 1 daca as putea sa cataloghez asa ferestrele.

Acum trei ani, o mansarda a unei pensiuni  de munte pe care o frecventam de ceva timp, si-a facut simtita o prezenta mai incomoda. Deja canaturile si pervazurile erau coscovite, sticla era matuita si pe unele locuri timpul isi arata forta vitregiilor naturale. Nu mai simteam acea particularitate normala, acea stare de bine si siguranta. La plecare, am discutat cu administratorii, care erau convinsi de acele lucruri insa ne-au asigurat ca pe viitor se va rezolva.

Am ajuns anul trecut, deoarece eram in tranzit cu familia si am hotarat sa poposim acolo pentru o noapte, urmand sa ne continuam calatoria a doua zi. Nu mare ne-a fost uimirea cand am vazut cat de mult se schimbase mansarda noastra, si mai mult de atat, toate geamurile si usile, feroneria, etc.

In locul vechilor geamuri din lemn, si-au gasit folosinta elegantele ferestre VELUX in mare parte cele din gama GGL si GGU. Am ramas profund impresionati despre functionalitatea acestora, daca tinem cont ca une dintre ele pareau a fi o inovatie a viitorului mult mai indepartat.

Ferestrele VELUX sunt clar forma eficienta si inteligenta in domeniu. Atat la mansarda dar si in orice parte a unei locuinte, modul de expunere si designul VELUX este alegerea cea mai corecta. Fie ca alegi ferestre VELUX cu 3 foi de sticla, fie ca aderi la cele standard, cu extra garnitura si sistem de izolare termica ThermoTechnologyoricare, eu consider ca vor fi la fel de net superioare altor modele de pe piata.

Aaaa, si nu uitati sa aruncati o privire aici. O informatie nu strica nicicum!!

Preturi pachete Rav Extra Confort (20.04.2019 – 01.06.2019)

Achizitionati in perioada 20.04.2019 – 01.06.2019 un pachet Rav Extra Confort MKXX sau CKXX si beneficiati de cel mai bun pret la ferestre de mansarda si accesorii originale VELUX.

Pachetele Rav Extra Confort cuprind : fereastra de mansarda VELUX GLL 1061 ( 3 foi de sticla, protectie de lac incolor ) sau VELUX GLU 0061 ( 3 foi de sticla, protectie de poliuretan alb ), rama de etansare EDW sau EDS, kit-ul de izolare termica BDX si ruloul VELUX MHL

Preturi pachete Rav Extra Confort:

– Pachet GLL 1061 CK 04 (55×98) = 1586 Ron/Buc

– Pachet GLL 1061 MK 06 (78×118) = 1803 Ron/Buc

– Pachet GLL 1061 MK 08 (78×140) = 1907 Ron/Buc

– Pachet GLU 0061 CK 02 (55×78) = 1715 Ron/Buc

– Pachet GLU 0061 MK 06 (78×118) = 2083 Ron/Buc

Preturile afisate includ TVA. Livrarea in Bucuresti si Ilfov este gratuita, pentru restul tarii taxa de transport este 30 Ron/pachet


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere