Misiunea OilenergyTrading

Unul dintre cei mai mare furnizori de carburant din Romania , este fara nici o indoiala Oilenergytrading.ro . Practic , cine este acest furnizor de carburant si produse petroliere ?

Parte a Grupului Tiriac , Tiriac Energy este una dintre companiile cele mai ambitioase de pe piata de profil , datorita serviciilor asigurate in cele mai moderne si spontane conditii. Dintre principalele produse petroliere comercializate se pot enumera : Motorina Arctic, Motorina Euro 5, Benzina, Bitum rutier, Pacura usoara, Combustibil Termic lichid .

pic5

Partenerii  Tiriac Energy sunt bineinteles aceeasi care isi desfasoara activitatea tot in domeniul livrarilor de produse petroliere sau cele care depind de intrebuintarea acestora . Printre acestia se pot enumera cu succes : OMV Petrom , Rompetrol , Arcelor Mittal, Tiriac Air .

Una dintre actualele distinctii primite in semn de recunoastere a calitatii , leadership-ului si inovatiei tehnologice demonstrate, este International Star Award for Quality in cadrul Galei International Quality desfasurata la Geneva .

Cea mai importanta misiune a grupului este dezvoltarea in domeniul comercializarii produselor petroliere, prin stabilirea unor parteneriate pe termen lung si prin oferirea unor produse si servicii de cea mai buna calitate.

 Dorim sa castigam respectul si increderea partenerilor nostri printr-o conduita de afaceri corecta si transparenta, in deplina concordanta cu necesitatile acestora. Angajatii nostri sunt profesionisti, au pasiune pentru provocari si dorinta pentru imbunatatire continua 

Unul dintre cele mai mari avantaje oferite clientilor si partenerilor Oil Energy Trading este acesul rapid la toate elementele contului de client de pe site , preturi , promotii si diferite informatii despre piata produselor petroliere . Tot aici poate fi consultat soldul , scadentarul si facturile emise la zi . Afla mai multe despre oportunitatile oferite de Oilenergytrading .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere