Noutati din Zile si Nopti

Stia cineva ca sala Horia Bernea din cadrul Muzeului Taranului Roman a fost transformata in cinematograf inca din 2008 ? Sau ca Sala de Cinema Elvire Popesco a Institutului Francez din Bucuresti face parte din reteaua Europa Cinema ?

Daca nu , poti afla mai multe informatii despre Cinematografe din Bucuresti  de pe Zile si  Nopti , un almanah sasu un ghid ale celor mai apreciate zone sau locuri de petrecere a timpului liber . Toti avem cate o pasiune , un hobby sau pur si simplu o idee de moment. Si aceasta trebuie facuta utila si cunoscuta, intr-un mod cat mai placut .

Zile si Nopti este considerat practic unul dintre cele mai bune ghiduri online, de timp liber si distractie, care vine in ajutorul celor care inca nu stiu sa gaseasca diferite locuri , baruri, bistro-uri, pub-uri sau  cafenele din Bucuresti .

Cu Zile si Nopti esti la curent cu absolut toate evenimentele mondene, concerte si viata de noapte, cluburi si cele mai noi si cochete locatii de petrecere a timpului liber.

logo-nou-zile-si-nopti

Mai nou, s-a lansat si revista saptamanala Zile si Nopti disponibila aici , o revista completa cu articole, recenzii, cronici , informatii oneste si verificate , fie ca este vorba despre cultura, sport, shopping, hoteluri sau spatii in aer liber.

Pana la urma, cea mai buna relaxare este sa-ti petreci timpul asa cum iti place mai mult . Si locul care iti place , de care esti legat sau inca nu l-ai aflat, trebuie sa-l gasesti cat mai repede, lucru care acum este posibil cu ghidul util de petrecere a timpului liber, Zile si Nopti.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere