Padure, de Ziua Ta

Nu cred ca sunt pamanteni care sa nu se fi bucurat vreodata de mediul sau habitatul natural pe care-l ofera padurea. Oriunde am evada, in concedii, in weekend sau pur si simplu, doar asa cat sa mai uiti de figurile cotidiene, unul dintre cele mai eficiente si cautate moduri de relaxare, este intinderea de arbori, padurea.

In acest loc cu incarcatura de oxigen, simti ca si bataile inimii scad, efectul de sera se reduce si cea mai ”frumoasa liniste” sufleteasca te cuprinde, intr-atat cat sa poti medita la ce iti doresti de acum inainte.

21 martie, Ziua Internationala a Padurilor, poate fi pentru unii doar o zi ca oricare alta, pentru altii un motiv sa se bucure de privilegiile padurilor. Nu mai insist cu acele defrisari care sar de ilegalitate, de acele rauri care sunt schimbate de la curs, de la vietuitoarele care se apropie incet, incet de locurile populate, in care salbaticia pierde din teren de la an la an.

Nu pot decat sa supun atentiei dumneavoastra cateva fotografii pe care le-am realizat in acele momente cand am avut ocazia sa dau nas in nas cu maretia si frumusetile PADURII, cu rugamintea si dorinta de a ne arata recunostinta fata de arbori, pomi, ecosistem in general!!


 

 


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere