Resedinta noua in NewTown

Pana acum ceva timp, un prieten si-a gasit un job mai bine platit in Bucuresti. Si cum altfel sa poti pleca, daca nu cu toata familia, el, sotia si cei doi copii…Intre timp, el mai lucrase un timp acolo, singur, tot cautand si mutandu-se din cuib in cuib. Era oarecum obosit si incepuse sa se cam sature de plimbarile saptamanale de weekend pana in Vaslui sa-si vada familia, pentru ca la inceputul saptamanii sa o ia de la capat.

Unele agentii imobiliare isi cam faceau de cap si omul meu tot incerca sa gaseasca ceva sigur, stabil si cat mai locativ. Insa toate ideile de reamenajare, de curatenie si de a lua de la capat chitibusurile unui apartament il cam dezechilibra. Deja se gandea, pe langa banii pe locuinta si la ceva investitii pe viitor.

Cu putin ajutor si dupa cateva calcule mai ordonate, dupa ce a gasit si un posibil cumparator pentru apartamentul din Vaslui, omul nostru pornestein cautarea casei mult dorite. Cu putin ajutor din partea prietenilor, incearca totusi sa bata la usa Complexului New Town Residence.

Newtown a fost conceput ca si un proiect care sa redefineasca inaltimea ideilor locative din Romania, oferind clientilor spre vanzare un concept ideal de viata noua intr-o locuinta sigura, moderna si cu un grad ridicat de confort.

De retinut este faptul ca inca din primavara anului 2009, in incinta complexului s-au mutat pana acum peste 600 de familii. Printre acestia, se numara si stimabilul prieten de mai sus, care si-a gasit in sfarsit caminul mult visat. Una dintre marile griji pe care si le-a facut, era cea a educatiei. La inceput se gandea sa le gaseasca celor mici o gradinita.

Acest loc in complex i s-a potrivit ca o manusa. Aici, una dintre facilitatile complexului este chir gradinita cu afterschool. Un lucru firesc, as spune.

Locatia acestui complex se remarca dealtfel si printr-o retea de transport dezvoltata, usor accesibila din majoritatea zonelor orasului. Doar 3 km distanta de Centrul Vechi, accesul rapid la numeroase centre comerciale, cafenele, scoli, banci si spitale, sunt doar cateva din avantajele de care se bucura si se pot bucura toti cei care locuiesc sau vor locui in locatia complexului.

Sectorul 3 ( zona complexului) este recunoscut drept cel mai frumos amenajat cu spatii verzi, iar pentru plimbarile relaxante de vara, parcul Alexandru Ioan Cuza, situat la doar 5 minute de mers pe jos, poate fi optiunea cea mai viabila pentru aceste activitati.

Vara trecuta, prietenul meu mi-a relatat ca a reusit sa ajunga mult mai rapid la Autostrada Soarelui in drumul spre mare. Inca o facilitate, daca am putea sa-i spunem asa.

showroom

Aaaa, ca tot isi facea griji pentru reamenajarea apartamentului. Ei bine, nu a mai fost nevoie. Interioare bine finisate, centrala termica proprie, balconul pe toata lungimea apartamentului…Sa nu mai spunem de parcari, adaposturi de protectie civila, basca lifturile adaptate transportului de mobila sau alte utilaje.

Intr-un cuvant, pentru cei care doresc sa simta pe propria piele confortul si modernismul intr-un cadru colectiv, ofertele sunt vaste pe newtown, complexul care poate aduce spiritul inovativ si practic ale unor locuinte ideale.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere