Schimbarile de an nou in Romania

Odata cu venirea si trecerea in 2014, romanii sunt predispusi ca de fiecare data la cele mai mari schimbari si initieri de idei , care mai de care mai ingenioase si aducatoare de ghinion si saracie pentru ei ,  satisfactie si implinire materiala pentru cei mai iubiti dintre pamantenii Romaniei. Si nici nu cred ca are rost sa-i mai pomenim ( pe ideea : Crede si nu cerceta…)

In sfarsit, citesc prin editoriale si aflu cu bucurie ca va creste salariul minim pe economie pana la 850 lei lunar de la 1 Ianuarie 2014 si 900 lei de la 1 Iulie 2014. Bravo, zic, in sfarsit ne dam cu lumea.

Domnii Primari vor putea mari nelimitat taxele locale  pe case, terenuri,masini ( hmm, una calda, una rece. Ma gandeam eu…) . Vad printre altele si al meu oras Vaslui, care in ciuda faptului ca este cotat unul dintre cele mai sarace din Romania, ajunge sa cresca taxele pana la 16%.  Dar poate ca si actiunea si promisiunea liderilor din Vaslui de a contribui cu ceva bani la constructia maritei Catedrale face valabila expresia ,, Cere si ti se va da,,…

Ar mai fi  aparitia unui nou Cod Fiscal, Accize calculate dupa noi sisteme , bineinteles calculate in favoarea statului si a castigurilor consistente de pe urma contribuabililor.

plata taxelor si impozitelor in 2014

 Pana la noi schimbari si cum vom mai avea de suferit sau de castigat de pe urma acestora , va invit la comentarii,concluzii si dezbateri asupra problemelor cu care va confruntati in noul an, cum va influenteaza sau va menajeaza viata sau profitul  .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere