Uleiul potrivit la masina potrivita

Cu toate ca aveam deja o masina proprietate personala a familiei, dupa vreo cativa ani m-am pricopsit cu inca una, asa, in custodie. Sa o tin la mine si sa o intretin, bineinteles pe banii titularului pana se va intoarce din strainatate. Asta insemnand cine stie cand, deoarece acolo avea loc de munca si venea doar o data pe an, in concediu. Deci, masina mea pe benzina, cealalta diesel.

Toate bune si frumoase, cand la un moment dat, la cea diesel,trebuia neaparat sa-i fac inspectia tehnica periodica(ITP-ul). M-am gandit totodata sa-i fac si cateva verificari la un service, schimb de ulei si filtre, etc. Toate cele utile si necesare pentru a trece de cumpana ITP.

Cei de la service, mi-au propus un targ, daca as putea sa-i spun asa. In ideea ca aveau un magazin de piese auto, ar fi trebuit sa cumpar uleiul si filtrele de la dansii si aveam automat schimbul de ulei gratuit. O sansa excelenta, mi-am zis. Vazusem pe raft Uleiuri Mobil pentru transmisii automate si lubrifianti pentru motor, la niste preturi care mi se pareau oarecum mici fata de ceea ce mai vazusem sau ce mai folosisem pana atunci. Stiam din spusele altora de uleiul Mobil 1 care ajuta la mentinerea performantei motorului, performante la temperaturi scazute ( mai ales acum, iarna), curatarea motoarelor si protejarea fata de uzura.

mobil one

Partea cea mai buna era ca acest ulei exista pentru ambele tipuri de autoturisme pe care le detineam, atat diesel cat si pe benzina.

Cei de la service mi-au spus ca StarLubricants.ro este distribuitorul de la care se aprovizioneaza cu uleiurile Mobil Delvac pentru vehicule comerciale destinate camioanelor grele si nu numai.

Un alt tip de uleiuri care sunt disponibile pe siteul producatorilor sunt Lubrifiantii Mobil Delvac pentru vehicule comerciale grele in functie de motor si ce este mai util pe site, este o aplicatie care te ajuta sa alegi uleiul care ti s-ar potrivi in functie de tipul masinii, transmisiei si motorului.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere