Un imprumut rapid

Cred ca majoritatea celor care ne invartim prin minunata  lume a creditelor luate prin bancile mai mult sau mai putin serioase, ne-am lecuit de imprumuturi si dobanzi. Mai ales cei care si-au facut un credit ipotecar, garantat cu imobile sau alte bunuri, obligati sa-l plateasca pana la capat. Partea cea mai proasta este  ca pe toata perioada  ( si este destul de lunga)  suntem obligati sa ne supunem contractului si modificarilor pe care doar ei sunt indreptatiti sa le faca. ma mir ca nu au scris cu litere din alea mici de tot si pe cotorul contractului . Aveau toate motivele sa spuna ca nu am citit contractul in totalitate. Practic, noi doar obligatii, dansii numai drepturi… Asta e…!!!

calculator credit

Stim insa cu totii ca mai sunt momente cand vrem nu vrem, un imprumut fie el cat de mic, tot mai este necesar. Odata si odata tot se mai strica un aragaz, un frigider, televizorul , vrei sa pleci in concediu sau pur si simplu, sa ai nevoie si atat. Asa ca vrem nu vrem, credite tot vor fi . Si intotdeauna vom cauta cea mai buna metode pentru a obtine un credit rapid si cat mai avantajos.

Cel mai indicat si mai folositor pe un site sau firma de creditare ar fi un calculator de credit.  Asa , oricine isi va putea calcula ratele , perioada si dobanzile pentru orice suma de creditare.  Parerea mea este ca poate fi  mai simplu sa vezi dinainte la ce sa te astepti , inainte de a lua o hotarare atunci cand vei dori o creditare rapida si in functie de buget.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere