Utilitatile Maxigel

Un magazin mixt, alimentara sau market, poate fi notat dupa designul, curatenia sau mediul in care sunt asezate diferite articole . Modul si priceperea angajatilor de a stivui marfurile pe rafturi, felul cum sunt prezentate , sortimentele cat mai desfasurate, pot face astfel un magazin unde sa revii de fiecare data cand ai ocazia.

Nu de putine ori, am avut ocazia sa ma intorc inca din usa magazinului la vederea unor imagini mai ne-alimentare daca pot sa spun asa. Rafturi murdare, produsele amestecate, vanzatorul servind cu mana goala , etc. Ultima nemultumire a fost sa gasesc mezelurile si produsele lactate in frigidere obisnuite, ca acelea pe care le avem fiecare dintre noi acasa.  Toate acestea se intamplau la magazinul apartinator unei pensiuni .Nici produsele parca nu prezentau garantie in astfel de frigidere.Nu stiu de ce trebuie sa tii trei frigidere intr-o unitate alimentara, cand solutia este atat de simpla . O vitrina frigorifica poate face fata cu brio unei depozitari standard si poate aduce un plus de eleganta si siguranta alimentelor de profil.

vitrine frigorifice maxigel

La ideea de achizitionare sau ofertelor de preturi pentru vitrine frigorifice, patronul magazinului mi-a dat un raspuns pe cinste : Nu stie daca va incape  o astfel de vitrina.  Pai daca nici macar nu ai masurat, de unde sa iti dai seama. In conditiile in care au incaput trei frigidere, cred ca o vitrina frigorifica  va fi atat o usurare pentru garantia produselor cat si o idee de ,, renovare,, a mobilierului.

La doua zile, am observat miscari persistente la magazin si am aflat ca proprietarul si-a luat inima in dinti si s-a pricopsit cu o vitrina frigorifica moderna si daca tot a data peste un magazin de profil, si-a achizitionat si un uscator de rufe pentru pensiune, asa, sa mearga pana la capat…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere