Vrei sa renunti la chirie in detrimentul propriul apartament? Iata cum trebuie sa te pregatesti pentru a face acest pas!

Viata in chirie nu este deloc placuta, insa este necesara pentru a-ti da seama cat de important este sa fii proprietarul propriul apartament. Orice tanar viseaza la momentul in care se va muta la propria casa, iar in momentul in care studiile sunt terminate, iar jobul este unul stabil si mai ales banos urmatorul obiectiv este achitionarea unei noi locuinte! De cele mai multe ori, toti se feresc sa iti cumpere garsoniere, intrucat viata in chirie s-a petrecut cu siguranta intr-o astfel de imobil, intr-o locatie mult prea indepartata de activitatile cotidine din centrul capitalei, acolo unde pretul chiriei era destul de mic. Ei bine, dupa ce ai strans un potential financiar suficient pentru a-ti cumpara aparatamentul mult visat, nu trebuie sa actionezi conform logicii “Primul gasit, primul achizitionat” intrucat capcanele sunt la tot pasul si poti opta pentru o alegere total neadecvata!

Vrei sa eviti capcanele? Nu alege apartamentul in functie de zona in care mergi la job!

Nu este un secret faptul ca cei mai multi dintre potentialii cumparatori aleg apartamentul in care vor locui in functie de zona in care merg la job! Si tu poti pica in aceasta capcana, intrucat te vei gandi ca poti dormi cu o ora in plus dimineata sau dupa job poti ajunge rapid acasa si astfel vei evita aglomeratia orei de varf, atunci cand traficul este intens chiar si pe trotuar.

Este important de stiut si de realizat faptul ca un apartament este o investie uriasa pe care o vei face, chiar daca vei dispune de cele mai bune oferte de pret, nu este ca si cum ai cumpara o acadea pe care o poti schimba pentru ca nu iti satisface preferintele. Avand o asemenea valoare financiara, noua ta locuinta nu trebuie aleasa in functie de locatia jobului in care mergi zilnic, intrucat in ea vei locui pentru toata viata, insa locul de munca il poti schimba.

novum invest

Gandeste-te la viitor! Cat de mare trebuie sa fie apartamentul pe care il vei cumpara?

Daca esti o persoana care iti doreste sa isi intemeieze o familie, trebuie sa te gandesti la suprafata optima a aparatementului, numarul de camera pe care s ail detina si facilitatile pe care le ofera! De exemplu, pentru o familie cu un singur copil ar fi suficient un apartament cu doua camere, insa pentru una cu doi copii ideal este un imobil cu trei camere! Si pentru ca tot te gandesti la copii, atunci cand doresti sa iti cumperi propriul apartament (verifica imobilele moderne marca Novum Invest) orienteaza-te dupa facilitatile pe care le vei avea in apropriere – scoli si gradinite, spatii de relaxare, parcuri, mall-uri, farmacii, supermarket-uri, spitale sau clinici private! Intotdeauna vei avea nevoie sa accesezi una dintre aceste locatii!

Astfel, atunci cand vei pleca in cautarea apartamentului personal trebuie sa iei in considerare raspunderea nevoilor actuale, cat si cea a nevoilor viitoare astfel incat sa te asiguri ca investitia pe care o vei face va fi una ideala.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere