Lumea de pe bicicleta

Bicicleta , lucrul care inca din copilarie era cel mai dorit de catre noi toti. Face parte din visul oricarui copil si atunci cand eram intrebati ce ne dorim de sarbatori, clar, bicicleta era primul lucru care ne venea in minte. Si cand in sfarsit visul devenea realitate, bucuria se transforma in suprem si sustineam cu tarie ca bicicleta fiecaruia era unica in felul ei. Nu mai conta marca, marimea sau modelul, important era faptul ca puteam sa ne intrecem in personalizarea ei si sa o exploatam asa cum ne-am fi dorit cand o imprumutam de la altii.

Un timp am uitat de bicicleta si pe masura ce cresteam , aspiratiile deveneau altele . Scoala,facultate, serviciu, familie, etc. Bicicleta, se pare ca a ramas in urma. Insa odata cu trecerea timpului, reapare intr-un look mai modern, mai rapid si mai tunat.

Deja vorbim de schimbatoare de viteze, de suspensii cat mai fine si modelul in sine sufera ceva provocari. Bicicleta este vazuta acum din prisma unui mobil tehnic sportiv. Apar noi magazine de biciclete specializate , producatorii se intrec in oferte si putin timp este necesar ca in viata aproape fiecarei familii sa existe o bicicleta.

Bineinteles, pentru ala micu, un cadou pe care atunci cand este la scoala il incerc si eu. Eu incerc sa-i tot suflu bicicleta fiica-mii , insa de multe ori , sortii de izbanda se lasa asteptati. Asa ca , vreau nu vreau , trebuie sa fac sapaturi pentru o oferta imbatabila de bicicleta, numai pentru mine.

talon

Oportunitatea vine de pe siteul biciclop.eu , un magazin  de specialitate in vanzarea si ofertele de biciclete, unde am ocazia sa imi stabilesc singur partile si dotarile bicicletelor, in functie de varsta si marime. Totusi , una care m-ar interesa in mod special este Giant. Ma uit la cateva preturi la bicicletele Giant si cred ca Biciclop.eu ar putea fi alegerea perfecta de a da timpul inapoi, la satisfactia primei biciclete primite…

 


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere