Tehnologia moto

Motociclismul mi se pare un sport mai mult decat antrenant. Cumva , trebuie sa iti curga sange tare si iute prin vene, adrenalina sa fie trecuta prin cele mai noi viziuni si puterea de a stapani cativa cai putere sub tine , destul de stabila si echilibrata. Cand spun echilibrata , inseamna sa ai intr-adevar un echilibru.

In cele mai multe emisiuni in care sunt prezentate sporturile cu motoare, moto racing , moto cros, raliuri si alte competitii extreme, raman practic incordat la maxim pana la terminarea unei curse.

Un prieten si-a luat de curand un motor. Din cate am inteles , ceva de putere mai mica. Insa zgomotul si plecarile de pe loc, mi se par aceleasi. Este fara nici o indoiala o experienta unica si necesita multa indemanare din partea celui care o conduce.

Insa cum nimic nu merge la infinit fara o schimbare, si aici necesita cateva ajustari , reinoiri sau imbunatatiri ale diferitelor accesorii din gama aferenta , cauciucuri moto , casti,ueliuri,etc…Citeam undeva , pe un site de profil despre tehnologia moto , o asa zisa casca cu sistem head-up display . Care casca iti proiecteaza pe vizor in timp real date de traseu, viteza, urmatoarele viraje sau retrovizoare …

cauciucuri moto

Insa acestea sunt doar un moft , as putea spune. Prietenul meu vroia doar cateva dintre uzualele echipamente moto pentru a-si pastra in forma normala frumosul motor .

Asa ca incercam sa cautam cate ceva despre ce ar trebui sa fie mai obligatoriu . Si ce altceva daca nu , manusile moto , echipamentul de protectie, casca si anvelopele ar fi cele mai sigure si primele care ar trebui achizitionate pentru inceput. Asta in conditiile in care motorul a fost achizitionat SH si necesita poarece schimbari.

manusi moto


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere