Adevarul plin il gasesti la GoodWine

Latinii preamareau vinul prin proverbe si tin asemeni lor sa ma regasesc in preamaretele gandiri. Insa asa cum nu ne-ar place multora sa recunoastem, esenta licorii scoate din noi adevarul nespus sau pe care l-am fi dorit nedezlegat vreodata. Cu cat ne tinem tari in secrete, cu cat simtim nespus de mult sa le dezvaluim si mai mult, la deschiderea gatlejului si alunecusul licorii pana la punctul forte, numai bun de stat la taifasuri si frenezii…

Ma simt onorat sa stiu ca ma aflu in tara care concureaza in productie cu unii dintre marii producatori si natiuni, Franta, Italia, Germania. Unii ar blama aspectul, insa piata vinurilor este una care aduce profituri si satisfactii.

Toamna. Anotimpul care aduce pe langa emotii, sentimente demne de Septembrie Luni sau alte iubiri nedezvaluite unora, contine in sticluta magica si ceva din odoarele pamantesti, precum staretia pamantului si alegerea roadelor dezvaluite din hotarul de sine statator.

Imbucuratoare mi se par mai toate peregrinarile si alesul podgoriei, intalnirea si claca traita la culesul viei, gustatul bobitelor din aproape orice strugure ce mi se pare mai invelit… Nimic nu se compara cu soarele putin partinitor ce te bucura pe timpul zilelor de toamna tarzie, cand dulceata bobitelor iti dezvaluie si te face sa speri la licoarea ce iti va face iarna mai calda, in compania canutei cu vin si pastramei ce se topeste alaturea!!!

1

2

3

20160905_123143

SAMSUNG CSC

Cu toate ca soiurile noastre difera de la regiune la regiune, obisnuiesc sa achizitionez in dese cazuri si alte ”dulceturi” bahice, de multe ori pentru face oarece schimbari prin metehnele stomacale, pentru sfaraielile de rutina ale traheeei, ori pur si simplu pentru a-mi impresiona diverse rubedenii ce le am invitate sa dezvaluim niscaiva adevaruri…Stiti dumneavoastra, din acelea ce le provocam la inceputul acestui inscris.

Aflu prin intermediul unei campanii al celor de la BlogalInitiative ca  mai exista oameni buni care mai organizeaza cate un Targ de Vinuri. Glumesc… Un targ care a ajuns deja la a 18-a editie. Doar ca nu am ajuns eu… GoodWine este unul dintre cele mai reprezentative targuri de vinuri desfasurate in tara noastra, practic o provocare pentru adeptii genului. Nu stiu cum gandesc altii, insa ideea mi se pare un concept extraordinar.

Deci, in principiu, la ROMEXPO, pavilion C1, intre 25-27 Noiembrie, va invit alaturi de ProActive Business Communication ca si organizatori, expozanti si partenerii acestora, la Targul de Vinuri, unde pe langa faptul ca se vor putea admira si achizitiona noi sau vechi soiuri de vinuri, ca si vizitatori interesati, veti putea afla noi tendinte despre Packaging,  marketing dar si prezentari ale Pietei de Vinuri.

targ-de-vinuri-2

goodwine5

Nu in ultimul rand, asa cum este de asteptat si drag noua tuturor,  nu lipsesc din peisajul targului, degustari de licori, imbratisarile extinse ale marelui zeu, dar si ceva branzeturi, atat cat sa ne mearga la inima, la suflet si ”intelepciune”…

Mai multe detalii despre program, disponibilitatea biletelor, idei si minutioase prezentari, le puteti afla si pe pagina de facebook al evenimentului…

Sa ne bine cu intalnim!!! Sa ne cu intalnim pe bune!!! Sa cu ne intalnim bine!!!Sa ne…Pffffff!!!

Hai la Targul de Vinuri GOODWINE pentru adevarul gol sau plin si pe urma om mai vedea!!!


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere