Airsoft, un hobby activ

Despre AIRSOFT, toti stim ca nu e numai modul de a-ti achizitiona o arma si te apuci de par-pac prin curtea scolii. Poate candva, era cel mai simplu mod de a te juca si de a-ti mentine copilaria in ritmul normal. Insa acum, odata cu paintball-ul ( misiunile in care se foloseau arme cu bile ce imprastiau substante color), ei bine, acum in airsoft se foloseste mult mai mult.

De la replicile cat mai originale ale unor arme faimoase, pana la modul de echipare, de campare sau alte idei care sa-ti faca cat mai usoara sau mai imposibila, dupa caz, misiunea in care esti implicat.

Sunt uimit sa gasesc cat mai multe exemple de concursuri de airsoft organizate chiar la noi in tara. Pe langa asta, multi adepti ai stilului, impatimiti si specialisti de la care poti invata unul dintre lucrurile pe care multi nu le-au ”apucat”… Unul dintre acestea, este fara indoiala stagiul militar obligatoriu.

Jocul de airsoft, dupa parerea mea, poate fi mai presus de un hobby. Pentru cei care doar au auzit auzit termenul de Armata, cred ca asa isi pot restabili o capacitate de invatare. Aceea de ”soldat”… Bine, nu vorbim chiar de armata in sine, ci doar de o replica a acestei misiuni.

Pe airsoft.ro, doritorii pot regasi multe dintre evenimentele care marcheaza activitatea de arme si concursuri, sponsorizate de cei de la AIRSOFT.ro. Mai mult de atat, acestia au o vechime si experienta de mai bine de 12 ani de activitate, pe piata din Romania.

Conceptul de unitate, de uniune si strategie, se impleteste cu succes in activitatea ce poate detine fara dubii atributia de sport si hobby, prin Airsoft. Sincer, ar putea fi chiar o cura de antrenament, un mod activ prin care sa-ti petreci un timp liber, acolo unde ne place cel mai mult, in natura.

Uitandu-ma printre multitudinea de arme airsoft, m-as opri la un pistol Sig Sauer P226 cu bile ori o arma MP7 A1 de la Tokyo Marui. O arma care iti poate satisface cu succes toate poftele de joc, un pistol cu care ”te poti da mare” in gradina, tragand la tinta, aratand cat de bun ochitor poti fi. Daca iti mai gasesti si alti doi-trei tovarasi fie chiar si copiii tai, cu care sa te intreci, atunci satisfactia va fi uimitor cu mult mai mare. Si atunci, chiar ca varsta nu mai conteaza…

MP7A1


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere