Cand, cum si de ce ne regasim in jocurile online pe calculator

Sunt multi din cei sceptici sau carora le este rusine sa recunoasca faptul ca au incercat macar odata un joc de tip mini sau joculete mici pe calculator. Imi amintesc cat de bine m-am descurcat eu, atunci cand eram nevoit sa-i arat fetitei mele modul de folosire si instructiunile cate unui joculet pe calculator.

Credeti sau nu, incepusem sa deprind o adevarata dexteritate in a completa garderoba papusilor Barbie sau Winx. Asta e. Cand ai fete…Totusi, in timp ce-i aratam, printre picaturi, parca incepeam sa prind gust de cateva jocuri ce imi faceau cu ochiul, gen jocuri de pescuit sau jocuri Friv online.

in categoria Jocurilor friv sunt jocurile care iti vor asigura o placere deosebita si iti vor face ca timpul petrecut in fata calculatorului sa fie cat mai frumos. Fie ca alegi jocuri de actiune sau de strategie jocurile online propuse vor fi pe placul tau. Incearca jocurile de la Friv sau Kizi si Miniclip si distractia este garantata. Poti juca acum cele mai frumoase jocuri friv online. Jocuri noi in fiecare saptamana alese special pentru tine. Aceste jocuri friv pot fi potrivite si pentru tine in cazul in care te regasesti in aceasta descriere, si pentru a vedea acest lucru nu va trebui decat sa le incerci, pentru a vedea daca intr-adevar sunt ceea ce cautai.

jocuri friv

De la un timp, incepusem sa fac chiar o pasiune in a pilota diferite masini, camioane, sau chiar de a face un adevarat razboi cu acei teroristi care imi amenintau oarecum demnitatea. Oricare ar fi fost situatia, timpul pe care il petreceam langa aceste jocuri, era practic o destindere, un mod de relaxare si o eventuala portie de prospetime pentru restul timpului din zi…

In sfarsit, pentru cei care au evoluat prea mult, in speta marii gameri, spuneau candva ca punctul de plecare este intotdeauna de la mic la mare. Si sunt inca satisfacuti de micile joculete online, pe care si le atribuie deseori pentru a-si mentine calitatea de jucator.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere