Cat de mult conteaza un cos cadou cu produse traditionale

Cred ca toti stim ce reprezinta un cos cadou. Este acel cos, care contine dupa caz, diferite produse, in functie de perioada sau evenimentul dedicat. Pot fi cosuri cadou de Craciun, de Paste, un anumit eveniment, etc…

Desoeri, auzim chiar un concept pentru cosuri cadou corporate pentru angajati si parteneri, ceea ce ne duce fara a ne gandi prea mult la acele firme, in care patronul, angajatii sau partenerii, sunt recompensati datorita unor prestatii sau pur si simplu a sarbatorilor speciale din timpul anului.

Aici nu este vorba doar de insemnatate ci si de respectul sau multumirea pentru angajati sau pentru parteneri. Cunosc multe persoane, sefi de birou sau patroni care au apelat la constiinta, oferindu-le oamenilor cu care lucreaza acest tip de respect. Bine, poate fi si un mod de a motiva, insa acum, strict despre cosurile cadou…

Sincer, daca ar fi sa ma intrebati pe mine, unul dintre cele mai adecvate cosuri sunt cele cu o insemnatate deosebita, eventual sa-mi pot personaliza chiar eu acest mod de cadou. Bineinteles, cu un cos mai special. Ca de asta se si numeste cos cadou. Ar mai fi si ideea de sacosa speciala, insa tot cosul este dedicat.

Cel mai greu mi se pare atunci cand se apropie o sarbatoare, imi fac un ”buget” si trebuie sa dau o fuga prin tot felul de buticuri, petrecandu-mi aproape jumatate de zi, urmand ca de obicei sa nu gasesc mai nimic, sa raman nehotarat si bineinteles, sa ma dau batut, urmand sa continui altatdata.

Insa solutia mi se pare tot online-ul. Nimic mai simplu. Cu un ochi aruncat pe Gift Idea, poti adapta cadoul oricaror cerinte. Daca te uiti la acele cosuri cadou traditionale cu produse romanesti, cu siguranta vei gasi bucuria, traditia si sensul acelor sarbatori.

Daca pentru unii cantitatea si nu numai calitatea conteaza, atunci in cosul Origini Romanesti, va fi mai mult decat incantat de cozonacul romanesc, turta dulce, dulceata de Topoloveni, stergarul si ceasca de lut, toate sub semnatura onorifica a traditiei. Cred ca asta ne dorim cu totii. Sa aflam si sa simtim cum se cuvine sarbatorile cuprinse in cosurile cadou de la Gift Idea.

Pana la urma, cea mai frumoasa surpriza este cea pe care o primesti. Acum ceva timp in urma, am avut ocazia sa primesc un asemenea cos surpriza si pot spune ca am fost mai mult decat incantat. Era un cos in care ne regaseam toti din familie. Clar, vinul si tuica pentru mine, cozonacul pentru sotia mea si dulceata sau bomboanele pentru fiica mea. Inclusiv un cos de nieluse mici, pe care il folosim deseori ca si obiect decorativ sub pomul de Craciun sau pentru Paste.

Deci, Gift Idea poate ramane una dintre oportunitatile de a scapa din impasul si corvoada drumurilor nebatute pentru un cadou…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

One Response to “Cat de mult conteaza un cos cadou cu produse traditionale”

  1. Web Hosting

    aug. 10. 2017

    Eu am procedat asa acum din lipsa de bani dar cred ca nici daca-i luam un cadou de milioane nu s-ar fi bucurat asa mult.

    Reply to this comment

Lasa o parere