Cine sunt Zanele Winx?

Poate ca aveti curiozitatea sa aflati cat mai multe lucruri despre zanele magice Winx pe care le cunoasteti din seriile animate care au aparut la televizor si care i-au fascinat in mod deosebit pe micuti. Iata ca in acest mic articol vreau sa aduc in atentie cateva lucruri despre cele sapte zane care isi fac aparitia in film si care sunt si cele mai bune prietene. Serialul animat Winx Club este creatia italianului Iginio Straffi care prezinta viata zanei Bloom care a patruns in colegiul Alfea unde a si descoperit ce puteri poate avea sarind in ajutorul prietenei sale Stella. Zana Bloom descopera ca are puterea Dragonului de Foc care o face foarte speciala, insa si prietena ei Stella poseda puterea Soarelui si a Lunii. Cele doua zane prietene isi vor uni puterile si vor scapa colegiul Alfea de vrajitoarele cele rele care nu faceau altceva decat sa aduca multe dezastre, insa la aceasta lupta se alatura alte zane cu puteri speciale si anume: Musa, Flora Tecna, Layla si la urma Roxy. Fiind vorba despre sapte zane minunate as vrea sa adaug cateva cuvinte despre fiecare in parte ca sa le cunoasteti mai bine si sa stiti de ce sunt in stare si care este magia pe care o pot folosi contra vrajitoarelor.

1. Bloom este zana care si-a descoperit puterea Dragonului de Foc, ea este de fapt o printesa a planetei Domino fiind ultima supravietuitoare. Bloom este cea mai puternica dintre zane pentru puterea pe care o are din partea Dragonului de foc care este creatorul universului.

2. Stella este cea mai mare dintre zane si detine puterea soarelui si a lunii deoarece tatal ei este soarele si mama sa luna, ea provenind de pe planeta Stelaria.

3. Musa este o altfel de zana cu puteri seciale ce provine de pe planeta Harmonic si care are un stil aparte iubind genul rap, fiind o zana de pe o planeta care inspira armonie ea se intelege bine cu toata lumea.

4. Flora este o fire foarte sensibila si miloasa, iubind foarte mult natura si viata. Tot de puterile magice ale naturii se foloseste ca sa vina de hac vrajitoarelor Trixia, ea are camera asemeni unei sere iar colega cu care isi imparte camera este Bloom.

5. Tecna este o zana cu personalitate care ii place tehnologia si isi arata superioritatea fata de toate celelate fiind foarte rece si distanta prezentand un mister de netrecut. Ea vine de pe planeta Zeinith iar puterea ei are o stransa legatura cu tehnoogia.

6. Layla este o zana foarte creativa si inventiva vine de pe planeta Andros si ii place foarte mult eticheta si face o pasiune din a o respecta. Layla este foarte timida si nu se simte in stare sa faca parte dintre zanele winx, totusi se dovedeste foarte puternica descoperindu-si puterile inaintea celorlalte.

7. Roxy este foarte sensibila, iubeste animalele si este prietenoasa iar puterea ei are legatura cu animalele. Celelate au convins-o cu greu ca si ea este o zana ca toate celelate.

cine sunt zanele winx

Insa pentru a cunoaste cat mai multe despre zanele, in afara seriilor animate, puteti sa apelati si la jocurile online unde puteti juca foarte multe din jocurile dedicate lor pe un site special in care le puteti intalni si unde le puteti controla puterile ca sa le impiedice pe zanele Trix sa mai faca rau. Pentru a patrunde in aventura lor este suficient sa dati click aici ca sa petreceti cateva momente alaturi de fascinantele zane Winx.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere