Cum am beneficiat de AlwaysYesToRomania cu Sixt Rent a Car

In sfarsit mi-am facut ceva timp sa discut despre acel lucru care mi-a provocat una din placerile semnificative ale vietii. In urma cu ceva timp, am avut placerea de a fi inzestrat cu un castig. Chiar un mare castig as putea spune, tinand cont ca l-am produs dupa munca si rasplatit am fost pe masura. De fapt, asa cred ca au inteles si ”juratii” proiectului organizat in cadrul NewKopelGroup si Blogalinitiative.

Am scris un articol, in cadrul unei campanii de pe Blogalinitiative.ro, un articol care m-a gasit acasa, sa spun asa.

Vezi articolul castigator aici(doar daca esti interesat)

Premiul concursului, un weekend prelungit, la volanul unei masini din parcul lor auto, cu plinul facut. Bine, nu ai cum sa pleci in calatorie fara un troller, right? Asa ca si acesta a fost inclus in premiu…Nu pot sa spun decat ca eu si ai mei am fost incantati la maxim si cam asta a fost. De fapt nu vreau sa relatez aici cum si unde am poposit ( cu toate ca va urma, insa pe alt blog 😆 ) in acel weekend, ci vreau doar sa multumesc pe aceasta cale organizatorilor, sponsorului in special, pentru amabilitate si spontaneitate.

Aflu ca unul dintre parcurile de inchirieri, mai aproape de mine, de Vaslui, era in Iasi. Bun si asa. Cei de la Bucuresti imi dau un nr de telefon al baiatului de la Iasi. Sun si cu amabilitate, dupa ce stabilim weekendul cu pricina, ma anunta ca are disponibila o masina, un Opel Insignia. 😯 😯

Urma ca in dimineata din weekend, adica vineri, sa ma prezint cu masina mea la Iasi, cu ai mei, cu tot, sa o iau pe cealalta si la drum… Totusi, ce-ar fi daca as lua masina cu o seara inainte, sa o am la dispozitie pentru a doua zi de dimineata devreme, sa plec direct fara a mai intarzia pe la Iasi. Nu de alta, dar pana in Maramures/Borsa, acolo unde vroiam eu sa ajung, era cale lunga rau…

Ma gandesc ca n-ar fi frumos din partea mea sa sar calul, dar sun pe Bogdan, baiatul de la Sixt din Iasi. Ma indruma sa ii contactez pe cei de la Bucuresti, si daca ei dau ENTER, el nu are nimic impotriva… E-mail la Bucuresti, se accepta si intr-un ceas, eram cu masina mea in drum spre Iasi.

Ghici ce? Sunt informat sa pun ceva combustibil la masina mea pana la Iasi, sa pastrez bonul si sa il predau la ei. Sunt cam nedumerit. Oare de ce? Ei bine, acel combustibil, mi-a fost decontat, tot la ei, pe langa masina cu plinul facut. Deci cashback de tot… Superb!!

Si cam asta a fost experienta placuta cu oamenii de la NewKopelGroup, cu Sixt Rent a Car si campania de pe Blogalinitiative. Stiti la ce ma duce cu gandul? Asta inseamna incredere, personalitate si seriozitate din partea unei firme. Fie de inchirieri, vanzari sau alte business-uri. Degajarea si moralul de care au dat dovada, imi inspira hotarare, si ma fac sa am incredere, asa cum si ei, au avut atunci cand mi-au incredintat masina, cand am dorit…Si pentru asta, va multumim!!!


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere