Cum sa alegem ghiozdane de scoala

In curand incepe noul an scolar care necesita o noua lista de cumparaturi. Unul dintre cele mai importante lucruri de pe lista este ghiozdanul, care trebuie ales cu grija in functie de utilizator si necesitatile sale. Este bine sa tinem cont de cativa factori de baza pentru a face alegerea cea mai potrivita.

1. Dimensiuni ghiozdane de scoala
Primul lucru pe care este bine sa-l luam in considerare cand alegem modelul de ghiozdan este dimensiunea sa. In cazul in care transportam laptopul la scoala, avem nevoie de un spatiu incapator pentru carti si rechizite, dar si pentru alte activitati dupa scoala. In aceasta situatie este necesar un ghiozdan de dimensiuni mari. Totusi, daca copilul de abia incepe noul an scolar atunci un ghiozdan mult prea mare s-ar putea sa-i fie inconfortabil.

2. Materiale ghiozdane si genti
Alege ghiozdane de scoala in functie de materialele din dotare. Materialele textile ofera o durata mai lunga de utilizare in comparatie cu pielea naturala, care se degradeaza mai repede in timp. De asemenea, un material de calitate ofera rezistenta buna in cazul conditiilor meteo schimbatoare din sezonul rece. Poliesterul este unul dintre materialele care indeplineste conditiile necesare in orice sezon.

3. Modele ghiozdane si genti de pe Sportaddict
Exista numeroase modele de ghiozdane si genti pe care orice utilizator le poate alege in functie de preferinte si necesitati. Astfel, poate alege modele cu imprimeuri vesele si colorate sau simple, care sa iasa in evidenta prin designul sportiv. Modelele de genti de pe Sportaddict ofera un design business sau sportiv care vor completa preferintele utilizatorului. Cele prevazute cu compartimente si buzunare multiple ofera un acces mai usor dar si posibilitati diverse de depozitare pentru accesoriile dorite.

rucsac

4. Confort ghiozdane si genti
Confortul este unul dintre principalele lucruri de care este bine sa tinem cont. In cazul modelelor de ghiozdane si genti, confortul este asigurat de captuseala existenta in design. De regula gasim modele cu spate si bretele captusite care asigura rol de protectie si confort suplimentar. De asemenea, un model anatomic va ajuta la purtarea corecta a ghiozdanului si va evita deformarea spatelui in timp.

Daca tinem cont de acesti factori, cu siguranta vom alege un model potrivit pentru mersul zilnic la scoala. Mult succes!


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

One Response to “Cum sa alegem ghiozdane de scoala”

  1. Robert Mihai

    dec. 03. 2014

    De aici am luat eu rucsac pentru optionalul de tenis de la scoala http://www.fitnessmag.ro/rucsaci-sport si este foarte ok tinand cont ca baiatul meu il arunca pe jos imediat cum intra pe teren

    Reply to this comment

Lasa o parere