Cum să devii invulnerabil la atacuri si critici

Trăim într-o lume condusă de Ego-ul Negativ. Liderii religioși nu știu ce este Egoul Negativ. Psihologia tradițională nu înțelege ce este mintea Ego-ului Negativ. Chiar și Liderii Spirituali nu sunt instruiți pe deplin în a înțelege diferența dintre gândirea și sentimentele Ego-ului Negativ bazat pe frică, separare, egoism și gândirea și sentimentele spirituale ale luiHristos, Buddha, ale Puternicii Prezențe Eu Sunt, ale Lui Dumnezeu și ale Zeiței.
Majoritatea oamenilor funcționează după o psihologie la nivel de personalitate și nu după o psihologie la nivel de Suflet. Un Maestru Ascensionat Integrat își însușește nivelul spiritual, psihologic și fizic, pe care le echilibrează.
Majoritatea oamenilor nu pot să-și controleze corpul emoțional. Având în vedere această înțelegere, nu este de mirare că oamenii sunt puțin cam din topor. Ei nu își cunosc propria realitate, nu sunt Maeștri ai minții și emoțiilor lor, ai Ego-ului Negativ, ai copilului interior, nu iubesc necondiționat și nu au învățat cum să stăpânească și să integreze cele Șapte Raze ce au legătură cu personalitatea de bază a Lui Dumnezeu și a Zeiței.
Ei interpretează viața din perspectivele personalității și a minții Ego-ului Negativ, ceea ce îi face să aibă sentimente și emoții negative ce îi conduc să reacționeze, în loc să răspundă în viață.
Majoritatea oamenilor nu își mențin Sfera Aurie de Protecție, așa că în mod constant permit altor persoane să le provoace tot felul de emoții. Mulți oameni nu își aleg sentimentele și emoțiile tot timpul. Chiar și cei mai avansați Maeștri Ascensionați și Lideri din lume nu sunt scutiți de atacuri energetice.
Ei primesc astfel de lovituri deoarece se află în prima linie. Oamenii conduși de Ego-ul Negativ și de forțele întunecate atacă Liderii Spirituali din cauza stimei de sine scăzute și a propriei inferiorități. Ei se simt bine în momentul în care îi atacă și îi judecă pe alții. Astfel, ei trec de la inferioritate la superioritate, dar, acest lucru nu va dura mult timp pentru că, „după mândrie vine căderea”. Singurul mod prin care se poate realiza pacea interioară este să transcenzi Ego-ul Negativ, nu să rămâi prins între cele două laturi ale sale. Emisiunile de televiziune, filmele și întreaga noastră societate se bazează pe modele la nivel de personalitate, deci nu este de mirare că există atât de multă judecată, atacuri și critici pe care le întâlnești la fiecare pas.
Pe acest Pământ, nu există nici măcar opersoană care să nu aibă de-a face cu această lecție și, cu cât te apropii de autoritatea și măiestria evolutiei spirituală, cu atât mai mult vei avea de-a face cu ea.
Principii esențiale pentru a deveni invulnerabil la atacuri și critici

1.Stăpânește-ți gândurile și emoțiile tot timpul
2.Protejează-te de energia negativă
3.Iubește-te necondiționat
4. Privește toateatacurile ca încercări și lecții spirituale
5. Alege răspunsul și nu reacționa
6. Să nu ai atașamente, ci doar preferințe
7. Să ai un comportament integru tot timpul
8.Sentimentele negative pe care le emani vor fi proiectate asupra ta
9.Cel mai bun răspuns este, de multe ori, lipsa oricărui răspuns
10. Poți învăța și crește în urma unui atac

Trebuie să vezi dincolo de aceste atacuri și judecăți și să descoperi lecțiile ce trebuie asumate fără să răspunzi în vreun fel. Fii dispus să-ți recunoști greșelile, dacă ai făcut vreuna, fără a-ți pierde puterea personală, iubirea și valoarea de Sine, sau pacea interioară, știind că greșelile sunt positive și nu negative. Oferă-i iubire necondiționată și bunătate persoanei care te-a atacat, dacă vrei să-i răspunzi într-un fel. Dacă ești puternic din punct de vedere mental, iubitor și integru în tot ceea ce crezi, ce spui și ce faci, atunci nimic din ceea ce ar putea spune cineva, nu te poate afecta, pentru că știi în Sinea ta și în relația ta cu Dumnezeu, Zeița și Maeștrii Ascensionați că ai fost senin și integru în tot ceea ce ai gândit, spus și făcut în contextul general al idealurilor spirituale, al morale și eticii prin prisma cărora trăiești în fiecare moment din viața ta. Dacă veți pune în practică pas cu pas aceste principia spiritual și psihologice, veți primi invulnerabilitatea care poate fi, de asemenea, numită Conștiință de Maestru sau Conștiință de Cauzalitate, care te face imun în a primi atacurile, judecățile și criticile altora.

invulnerabil


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere