Despre flori cu drag

Toti stim ca florile au fost, sunt si vor fi intotdeauna lucruri semnificative atat pentru cel care ofera cat si pentru cel care primeste. Acestea sunt exprimarea unor sentimente , combinate cu un cadou pentru a imortaliza o ocazie sau un eveniment special.

Una dintre cele mai moderne si de efect metoda pentru a oferi  flori cuiva drag , este aceea de trimitere prin comisionar. Este practic o placere pentru destinatar  sa primeasca buchetul de flori , atunci cand nu se asteapta, cu un biletel in care expeditorul va adresa cateva cuvinte . Serviciul si ideea poate fi mai placuta daca il va primi la serviciu, avand toata atentia colegilor.

Si ce este cel mai important conform codului de bune maniere, este faptul ca oricat de mult  si-ar dori, florile nu se vor refuza . Este foarte indicat ca in alegerea unor  buchete de flori sa se foloseasca combinatii care sa aduca un sentiment placut si patrunzator in inima persoanei, destinatarului.  Astfel, va intelege cat de mult inseamna pentru cel care ofera dar si invers.

aranjament-corporate-veronica-minimal

Una dintre ideile care mi se par cele mai hotaratoare in alegerea unor flori , sunt fara nici o indoiala binecunoscutele aranjamente florale . Acestea  pot garanta cu siguranta bucuria si multumirea celei careia ii sunt destinate , clientului sau unui partener de afaceri. Aceste aranjamente pot fi asezate in vaze sau recipiente speciale, in cosuri care fara nici o indoiala pot face intotdeauna diferenta  si destinatarul poate avea parte de satisfactia dorita.

Sunt destinate atat zilelor de nastere, festivitati in care sunt necesare amenajarea unor sali, cat si ideilor de moment , acelea de a face o surpriza , asa fara nici o ocazie speciala.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere