Dieta si sportul nu te mai ajuta sa slabesti? Scapa de grasime cu ajutorul lipoaspiratiei

Un corp perfect nu exista, insa poate fi adus spre perfectiune odata cu adoptarea unui stil de viata sanatos, aici incadrandu-se sportul, dieta si toate obiceiurile noastre alimentare. Insa ce faci atunci cand niciuna dintre acestea nu mai dau rezultate si nu poti nicicum sa ajungi la greutatea dorita?

In niciun caz nu trebuie sa disperi, intrucat inovatiile din medicina, precum si solutiile de slabire propuse de medici dau astazi cele mai bune rezultate si pe care orice pacient si le-ar dori. Liposuctia este una dintre acestea si cea care te ajuta sa iti sculptezi trupul exact dupa cum iti doresti.

Pot apela la liposuctie pentru brate sau gat?

Atunci cand te gandesti la liposuctie, in prima faza iti trec prin minte doar cateva parti ale corpului care pot fi sculptate, precum coapsele, abdomenul si talia. Insa medicina a mers mai departe de atat, iar liposuctia a ajuns sa fie aplicata in mai toate regiunile corpului, mai ales in cele in care exista deja depuneri mari de grasime. Dintre cele mai comune si la care se apeleaza cel mai des sunt bratele, gatul, abdomenul, fata, dar si gambele sau gleznele. In toate aceste zone ale corpului se poate interveni prin operatia de liposuctie, cea care duce la pierderea mult in greutate, fara niciun efort.

liposuctie drsorin parasca

Cat dureaza operatia de liposuctie? Lasa cicatrici?

Luand in considerare nivelul de tesut adipos din partea corpului respectiva si mai ales zona in care urmeaza sa fie aplicata operatia de liposuctie, se estimeaza ca aceasta dureaza in jurul unei ore. In tot acest timp, pacientul se afla sub anestezie generala sau locala, in functie de cum stabileste medicul de specialitate. Doar in prima seara dupa operatie veti ramane in clinica, iar mai apoi se va face externarea, astfel incat va putet recupera chiar acasa.

In ceea ce priveste cicatricile, acestea nu sunt deloc vizibile, fiindca, de regula, inciziile se fac in locurile putin observabile. Iar pentru ca efectele operatiei sa fie cele mult asteptate, in tot acest timp post-recuperator, veti purta un bandaj elastic, care sa mentina zonele in care s-a intervenit intacte.

Iar pentru ca operatia sa fie una de succes, atunci e absolut necesar ca pacientul sa apeleze la un medic specialist de incredere, care sa aiba in spate o echipa profesionista si recomandata de succesele obtinute in trecut. Obtineti o forma a trupului mult dorita, fara infometare, fara zile intregi petrecute la sala de sport, doar printr-o interventie chirurgicala estetica.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere