Florile sunt frumoase cand sunt oferite cu drag

Ma tot gandesc fara sa vreau la cadouri, si gandurile imi joaca destule feste . Intotdeauna sarbatorile imi dau de furca si simt ca as dori sa ii impac pe toti cei dragi. Daca ar fi dupa mine, as cauta tot ce este mai interesant, dat fiind faptul ca alerg intotdeauna dupa idei noi, naturalete si inovatii.

Insa uit mereu ceea ce este mai important. Cadourile naturale. Unul din lucrurile pe care le ocolesc fara sa vreau si imi dau seama prea tarziu sau atunci cand aflu ca ar fi putut fi esential. Toti stim ca una din laturile femeii este gingasia, feminitatea si iubirea.  Astfel, inclin sa cred ca orice lucru bine gandit si stabilit , poate fi propice interiorului si trairii sufletesti.

Gata, anul acesta imi fac timp pentru alegerea celui mai frumos buchet de flori, factorul esential al celor descrise mai sus. Dupa parerea mea, florile sunt cele mai frumoase cadouri, in orice moment. Si cum stiu ca preferatii sotiei sunt crinii, trebuie neaparat sa imi fac datoria si sa aleg cel mai frumos buchet de crini din magazin.

Sigur imi va fi foarte greu sa aleg, deoarece, mie imi plac si cateva buchete de trandafiri simpatici si reprezentativi, asezonati in diverse culori si aranjamente florale. O alegere grea, insa acestia vor fi sigur pe placul fiicei mele.

Parca mai lipseste ceva. Da, un buchet de flori pentru mama. Cum as putea sa uit ! Stiu sigur ca va spune ca nu era nevoie, nu trebuia , insa florile induioseaza clar, pe toata lumea. Candva, parintii mei aveau o mica gradinita in care maica-mea  isi sadea crizanteme si din care ne facea regulat cate un buchetel. Acum, e mai greu, asa ca voi ramane mereu responsabil sa ii aleg un buchet de crizanteme de fiecare data cand voi avea ocazia. Astfel, reusesc sa ma mentin pe pozitie si stiu clar ca orice floare este superba atunci cand este oferita cu drag, din inima…!!!

buchet de crizanteme


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere