In numele trafaletului

Implinirea unei familii, sanatatea noastra si bucuria vietii , sta fara nici o indoiala in mana Domnului. Chiar si atunci cand  oamenii se muta intr-o casa noua, constiinta stie ca o sfintire face cumva ca linistea sufleteasca sa devina o liniste a intregii familii sau comunitati.

Mare atentie la televizoarele pe care le aveti prin casa, la tablourile cu valoare sentimentala  pe care le vrem sfintite.  De ce spun asta ? Pentru simplul fapt ca vom pune pe Sfantul Parinte care oficiaza evenimentul , la lucruri nevrednice de statura sau inaltimea sa. Ori TV-urile sunt prea sus, ori popa este prea scund.

Insa de la a face ceea ce trebuie pana la a ajunge sa sfintesti cu trafaletul , este o idee destul de stupida . Tocmai de aceea , saracul Patriarhul nost” , a fost nevoit sa o dea din sfintire in zugraveala de sarbatoarea Sfintei Treimi, atunci cand a sfintit sediul Radioului si Televiziunii Trinitas.

Las-o ma, ca merge-asea…!!! Pam , Pam…

patriarh cu trafaletul


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere