Iti doresti ca bebe sa se simta mereu ca acasa? Ia cu tine si patutul lui pliant!

In aceasta perioada concediile sunt in toi, asa ca v-ati ales probabil destinatiile catre care veti calatori pentru a lua o pauza de la stresul cotidian. Bineinteles, nu va puteti gandi doar la voi, asa ca trebuie sa ii asigurati si celui mic o calatorie linistita si toate conditiile posibile la destinatie, pentru ca se va obisnui mult mai greu cu un mediu care nu ii este familiar. In special in momentul in care va trebui sa adoarma, trebuie sa se simta indeajuns de confortabil si in cea mai mare siguranta pentru ca somnicul sau sa nu aiba de suferit. Ce puteti face in aceste conditii? Pentru ca oriunde ati sta, la hotel sau la o pensiune, micutul ar putea sa refuze sa adoarma usor, fara patutul sau de acasa.

Copilasul adoarme greu? Luati-i patutul pliant peste tot!

Va ganditi probabil ca e imposibil sa luati patutul de bebe peste tot cu voi, indiferent de modalitatea de transport aleasa. Corect! Nu puteti lua un patut normal cu voi, insa puteti lua un patut pliant, care se transforma intr-o mica valiza cat ati zice…bebe.

Astfel, puteti sa ii asigurati celui mic tot confortul de acasa si va veti usura si voua viata, deoarece nu va trebui sa improvizati un patut sau sa il puneti sa doarma cu voi, fiindca poate fi destul de periculos si inconfortabil pentru toata lumea.

De aceea, nu trebuie sa va mai faceti griji ca bebe va face nazuri cand va veni vorba de somn, deoarece ii veti recrea, intr-un fel, propria sa camera de bebe si ii veti oferi toata siguranta de care va avea nevoie pentru somnicul sau. In acest mod, toata lumea va avea parte de o odihna pe cinste in timpul noptii, pentru ca a doua zi energia sa fie folosita pentru vizitat si distractie.

patuturi-pliabile-babyneeds

Ce tip de patut pliabil se potriveste cu destinatiile voastre?

In momentul in care veti cumpara un patut pliabil, trebuie neaparat sa va ganditi si la locurile pe care le preferati de obicei pentru vacantele voastre, pentru ca in functie de acestea, puteti sa achizitionati un patut pliabil de copii numai bun pentru acestea.

De pilda, daca mergeti intr-un loc in munti, mai aproape de natura, trebuie ca patutul sa fie dotat si cu o plasa de insecte, pentru ca micutul vostru sa poata fi protejat in timp ce respira aer curat. Acest exemplu, precum si multe alte situatii, trebuie avute in vedere pentru confortul maximizat pe care patutul pliat il poate oferi copilasului vostru.

Asadar, pentru ca micutul vostru sa se simta in permanenta in siguranta, oferiti-i un somn linistitor intr-un patut pliant, in camera sa de bebe, precum cele de pe www.babyneeds.ro, de unde puteti sa ii achizitionati orice produs pentru copii de care acesta are nevoie. Apoi, fie ca il veti muta intr-o alta camera, provizoriu, fie ca veti pleca impreuna cu bebe in vacanta, acesta va fi atat de obisnuit cu somnicul din patutul sau, incat se va simti exact ca acasa, in camera sa.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere