Lampioanele zburatoare intre bucurie si emotii

Pana acum cativa ani, lampioanele zburatoare erau doar o curiozitate. Cel putin asa mi se parea atunci cand am vazut lumina frenetica si purtata de curentii de aer. Nu mi-am putut da seama atunci care era forma initiala ale acestor idei zburatoare. Insa cu timpul, au inceput sa-si faca tot mai des simtita prezenta si din ce in ce mai multi oameni, apelau la bucuria de a trimite acolo, sus, propriile lampioane.

Tot mai des, aceste lampioane isi fac simtita prezenta la diferite evenimente, nunti, botezuri, zile onomastice sau petreceri cu diferite ocazii. Insa nu putine sunt momentele cand am fost placut surprins sa vad zeci de lampioane zburatoare pe cerul diferitelor statiuni de pe litoral, deasupra marii, oglindindu-si luminitele in apele interminabile si in serile senine de vara.

Cum tot eram in febra concediului, pe litoral in Eforie Nord, ne-am hotarat sa ne facem si noi simtita prezenta cu cateva lampioane zburatoare. Le cumparam inca de dimineata de la o oarecare taraba si abia asteptam sa le facem vant pe seara, deasupra falezei.

Inarmati cu lampioanele, iesim la plimbarea obisnuita de seara si in locul amenajat de unde se lansau acestea, incercam sa ne facem si noi, simtita prezenta. Imi dau seama ca am omis sursa de aprindere si rog un vecin fumator sa-mi imprumute putin bricheta. Din acel moment, a inceput calvarul aprinderii unui lampion. Incerc la unul, la al doilea. Nu se aprindeau si pace. Sotia si fiica mea isi pierdeau rabdarea si parca incepea sa se termine si combustibilul brichetei, odata cu initierea centrilor nervosi din corpul meu.

Ma simt dator sa-i cumpar omului alta bricheta, ma uit la acele lampioane, ma uit si la ale unor turisti de langa noi. Stiam eu ca ceva nu este in regula.

Nu mai luati doml’e de la tarabe. Sunt de calitate slaba, ba chiar nefolositoare!!! Imi spune unul dintre ei

Ma uit atent la firma si la calitate si omul ma sfatuieste sa merg intr-un market, acolo unde voi gasi alte lampioane de care sa ne bucuram si cu care sa nu mai avem esecuri de genul…

Cam asta ar fi si sfatul meu in materie de achizitionare ale acestor lampioane zburatoare. Cred ca cel mai indicat este sa cumparati de la magazinele de profil, autorizate si specializate in comercializarea acestor tipuri de bucurii artizanale…

lampioane zburatoare relaxat


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere