Mai comod si mai curat cu firma de curatenie

Este un vis dorit de mai toata lumea daca as putea spune asa. Deseori, ne dorim sa pocnim din degete si curattenia sa vina de la sine. Spre mirarea mea, tot mai multi intreprinzatori sau chiar persoane din preajma mea sau a cunostintelor mele, apeleaza la mult iubitele firme de curatenie.

Vorbind cu un prieten la telefon , mi-a spus ca trebuie sa inchida deoarece au sosit cei de la firma de curatenie. Mi s-a parut ca nu inteleg sau nu aud. Insa dupa un timp , m-a sunat si nu am scapat momentul sa nu il intreb. Mi-a spus ca programul lui si a sotiei este foarte incarcat , asa ca sunt nevoiti sa apeleze la serviciile specializate ale unei firme de curatenie .

Totodata, fiind destul de multumit de serviciile si comportamentul angajatilor , s-a gandit sa incheie un contract prin care acestia veneau odata la doua saptamani acasa si o data pe luna la birou . Da , exact. deoarece firma executa si servicii pentru curatenie generala in spatiile de birouri .

stege praful

Vertex-Cleaning , caci despre aceasta firma vorbeam mai devreme, este una dintre cele care ofera o gama destul de robusta de servicii de curatenie.  Unul dintre acestea este curatenia dupa constructor si spatii comerciale . Pai e clar . S-a terminat cu invoitul de la serviciu sau ocuparea timpului cu strangerea molozului , curatarea vopselei sau desfundarea instalatiei sanitare dupa o renovare in casa.

Acum sunt oameni specializati care stiu sa faca asta cu profesionalism si tu, ca beneficiar, poti sa-ti vezi linistit de afaceri sau sa te ocupi de problemele eficiente din viata ta …


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere