Mai confortabil pentru micuti

Candva , masa , transportul sau plimbarea micutilor parea o adevarata strategie de urmat . Chiar si atunci cand ,, luau masa ,, trebuia sa stai cu ochii in patru, trebuiau asezati  intr-un anume fel incat sa isi poata tine echilibrul .  Drumul cu masina putea fi unul anevoios datorita incomoditatii in care era supus copilul , pozitiilor incomode sau oboseala celui care era nevoit sa-l tina in brate pana la destinatie, in excursii, drumetii sau concedii.

Odata cu trecerea timpului , evolutia si ideile in favoarea celor mici iau amploare , usurand munca parintilor, aducand un plus in confortul bebelusilor si un aport evolutiv in viata noastra . Astfel , gama de carucioare 2 in 1 , sunt special concepute cu un sasiu din aluminiu, roti detasabile pentru a fi mai usoare in depozitare , spatar reglabil in functie de starea copilului, huse special concepute pentru ploaie sau soare. Printre altele acestea sunt dotate cu genti pentru mamici in care sa poata fi tinute diferite aaccesorii pentru intretinerea celui mic.

Cossato carucior landou

In ceea ce priveste luarea mesei, aceasta poate fi servita alaturi de cei mici prin confortul oferit de eleganta unor scaune de masa pentru copii . Inaltimea ajustabila, tavita reglabila pentru mancare, spatarul reglabil, husa protectie si hamurile de sustinere, sunt doar cateva din punctele forte si potrivite ale acestui concept .

Nu in ultimul rand, vorbeam despre transportul copiilor in masina. Cel mai eficient mod este pe buna dreptate scaunele pentru masina. Dintre acestea, scaunele cu Isofix , sunt printre cele mai inovatoare , datorita sistemului de fixare Isofix. Un design modern, ajustabil in functie de marimea corpului , protectia ridicata impotriva impactului , fac din aceasta gama un punct forte si stabil in materie de protectie si confort pentru copii pe timpul drumului cu masina…

scaun cu isofix


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere