Mesterul priceput, la instalatii se cunoaste

Una dintre problemele cu care m-am lovit este cea in care trebuie sa schimb cate ceva din accesoriile unor instalatii sanitare de prin casa. Ba un furtun flexibil pentru apa, ba un furtun pentru dus, etc.. In toate aceste cazuri, ma trezeam ca ba mai picura putina apa, ba chiar tasneste bine pe la racordurile acestora.

Acele garnituri din cauciuc erau parca din ce in ce mai nevolnice, dandu-mi impresia ca ori nu cumpar ce trebuie, ori nu stiu sa le instalez. Am mai sus un vecin care uneori, in aceste cazuri venea cu smocul de calti si rezolva problema. Ma simteam nevolnic si am apelat la serviciile sale. Din nou.

Intr-adevar, nu era problema accesoriilor de instalatii sanitare ci doar ca mai trebuiau putin ”retusate”… Omul isi ia treaba in serios si cand intra pe meserie, greu o mai scoti la capat. Printre toate problemele pentru care il chem, ia la puricat si celelalte accesorii, teava si fitinguri pexal, robineti, etc.

Totodata imi aduce la cunostinta diferite viitoare defectiuni, pe care ar fi bine sa mi le remediez din timp. Ce sa zic, omul este util si de folos. Aaaa, am ramas uimit ca nu a mai folosit caltiul mult cautat ci o banda de teflon pentru apa. Ne mai dam si noi cu lumea moderna, nu!!!

mester instalator


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere