O afacere bine cantarita

Imi aduc aminte de anii cand prin magazine sau piete agroalimentare te intampinau vanzatorii  de marfuri cu celebrele cantare pendulare sau cu tirizie. Chiar si in magazinele de cartier, acestea isi aveau mai tot timpul locul lor pe tejgheaua de vanzare. Uneori, iti trebuia o adevarata rabdare pana sa apuce gestionarul sa-ti cantareasca marfa, cu un plus sau minus ( de cele mai multe ori minus pentru client, ca doar n-o da vanzatorul din buzunar la inventar)..

Astazi, odata cu tehnologia aproape perfecta, lucrurile s-au schimbat simtitor aproape in toate domeniile de activitate. Mai ales cea a vanzarilor  in magazine. Toate acele cantare de epoca, au fost inlocuite de cantare electronice inteligente , capabile sa informeze corect atat vanzatorul cat si clientul despre cantitatea marfurilor cumparate.

cantar magazin

Astfel , acestea pot incadra mai multe categorii de folosire si cantarire in functie de marfa sau produsele vizate pentru aceasta operatiune -Cantare comerciale electronice, cantare comerciale cu eticheta, cantare de precizie, cantare cu carlig si cantare platforma.

Pe de alta parte, chiar si formele de plata au fost actualizate la limita performantei , accesul in locatii sau institutii sunt personalizate in cele mai inteligente moduri , prin intermediul unor legitimatii sau carduri de acces personalizate care sunt trecute prin uzualul cititor de carduri magnetice , procedand astfel la prelucrarea unor date si  sa se pronunte pentru identitatea unei persoane. Unul dintre cele mai folosite este Cititorul de Carduri Magnetice Unitech Dura Reader , conceput pentru aplicatii precum controlul accesului sau kiosk-urile self service  .

Daca tot suntem la categoria tehnologiei , o alta caracteristica o reprezinta imprimarea sau printarea anumitor lucruri. Si imprimantele laser sunt cele mai in voga deviceuri pentru astfel de operatiuni. Totusi , ideea de baza este folosirea unei hartii speciale pentru printare si cea mai indicata este hartia pentru copiator laser speciala ,  pentru a respecta si a prelungi durata de viata a copiatorului .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere