O clinica pentru tine

Cu toate ca nimeni dintre noi nu si-ar dori sa ajunga pe la usile unor cabinete medicale sau clinici, cateodata suntem nevoiti sa trecem prin aceasta etapa, chiar si pentru linistea noastra, pentru a preveni sau a trata unele complicatii ce vor sa puna stapanire pe organism, atat psihic cat si fizic.

Nu de putine ori, am vazut oameni care isi cautau locul printre cele mai bune cabinete medicale, pe la cei mai buni medici, asa cum spuneau si isi doreau ei, dar si programari la clinicile cele mai avantajoase si profesionale. Medicatia si personalul medical, pot uneori sa lase de dorit punand in aplicare principalul factor din cauza caruia se apeleaza la aceste metode. In general, primeaza clinicile private, acele locuri in care esti informat si tinut la curent cu cele mai de actualitate noutati, stiri din lumea medicala sau probleme cu care ne confruntam in viata noastra cotidiana.

Unul din termenii unui virus pe care l-am auzit recent, este HPV(virusul papiloma uman). Incercand sa caut mai multe informatii despre HPV sau niste factori cheie, am ramas surprins in cel mai neplacut mod despre urmarile si manifestarile acestuia. Practic, se transmite prin contact sexual si majoritatea oamenilor il contacteaza la debutul activitatii sexuale. Imbucurator si linistitor este faptul ca exista mai multe tulpini de HPV care sunt inofensive.

sistem-reproducator

Infectiile de acest tip, trec uneori de la sine fara a necesita interventii medicale, la o perioada de cateva luni de la dobandire.

Practic, de la acest virus pana la aparitia cancerului de col uterin nu mai este decat un pas. Cancerul de col uterin este de departe cea mai comuna boala provocata de virusul HPV. Aproape toate formele de cancer de col pot fi atribuite infectiei cu HPV.

Acesta este doar un exemplu pentru care multi dintre noi avem nevoie de specialisti, locuri si aparatura medicala de specialitate, si nu in ultimul rand preturi la clinica medicala si laboratoarele de specialitate care sa ne fie cat mai comode si mai accesibile. Pana la urma, nu cred ca disperarea si nevoia de sanatate ar fi un motiv de care orice personal medical sa profite si sa pretinda mai mult decat este necesar…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere