Taxi galben sau Black Cab

Deja incepem sa ne alintam . Unde mai pui ca revolutia taxiurilor poate avea un nou inceput daca tinem cont de pret, confort sau siguranta.  Una dintre companiile de Transport in regim de inchiriere,  Black Cab , isi face prezenta pe langa obisnuitele taxiuri autohtone in Bucuresti cu noi oportunitati de transport .

Prezenta nelimitata in Bucuresti cat si limitrofe – ILFOV, Black Cab isi propune sa poata deveni una dintre cele mai respectate si apreciate firme de inchiriere auto, dispunand in mare parte de limuzine  si masini de lux.

masina inchirieri black cab

Care sunt cateva dintre diferentele fata de taxiurile normale ?

– Pretul poate fi stabilit inca de la comanda cursei si este fix ,fara a se putea schimba pe parcurs

– Masina va putea fi chiar inchiriata la ora , asta in cazul in care clientul are de incheiat o afacere sau pur si simplu va fi asteptat in fata restaurantului unde va lua masa.

– Alegerea prin GPS de Dispecerat al celui mai scurt traseu pana la destinatie si nu al celui mai lung,  cum ar face alte firme

Ca si inconvenient daca s-ar spune asa, masina nu va putea fi inchiriata de pe strada ci doar prin intermediul online, aplicatia Black Cab in PlayStore sau Google Play.

Plata se va putea face cu cardul  , in factura lunara, iar daca te afli intr-o calatorie de afaceri se va putea integra costul camerei de hotel.

Aha, sa nu uit … Soferul va fi destul de manierat, cunoscator al limbii engleze si va purta obligatoriu costum si cravata pe timpul cursei…

Totusi , ceva eleganta nu ?

Dar daca ma gandesc putin, romanul , tot roman. Tot de pe strada va lua o masina la repezeala, tot fumul de tigara si imbacseala taxiurilor galbene va fi hotarat sa inghita, tot pe drumul cel mai lung va fi dus daca este in alt oras si nu stie traseul si tot….


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere