Terapia cu jocuri gratuite

Iarna, frig, si unde mai pui ca uneori, plictiseala incepe sa-si faca simtita prezenta. In aceste momente iti dai seama cat de mult mai este pana la primavara si incepi sa faci te miri ce nazbatii. Sa crosetezi ( valabil pentru orice plictist sau plictisita), sa arunci betele de la doua duzini de chibrituri pe jos si sa incepi sa la aduni, sa le numeri( pentru cine vrea sa-si reimprospateze memoria adunarii si scaderii), sa gatesti orice altceva decat ai gatit pana acum si sa te miri de ce nu-ti place, si multe alte traznai pe care sunt sigur ca nu le va face nimeni. Cel putin nu din cele enumerate de mine mai sus.

Ok, si eu ma plictiseam intr-un timp numai uitandu-ma la cat de inghetate erau geamurile masinilor care trec pe strada sau cat de imbroboditi erau cei carora le plezneau falcile mergand impotriva vantului taios si a gerului nebun. De la un timp, incep sa-mi dau seama ca nu pot doar sa stau si sa scriu in dodii, ci alinandu-mi plictiseala cu ceva distractiv.

Imi facusem un obicei de a ma relaxa jucand jocuri gratuite pe calculator. Nu orice joc ci din acelea mici, stiti voi, cu masinute, cu impuscaturi. Multi ar spune ca m-am stricat insa garantez ca plictiseala dispare de la primele incercari. Ba chiar relaxarea ii da un sut zdravan plictisului, facand ziua sa treaca mai frumos, sau, ma rog, altfel decat pana atunci. De la cele cu vanatoare sau pescuit, pana la cele cu arme sau incercand sa vad daca are rost sa dau examen pentru categoria A, jucand unele dintre cele mai incitante jocuri cu motociclete de curse, gandindu-ma nelinistit la vitejia celor care participa la un Paris Dakar sau pe un simplu circuit moto… Astfel, mi-am dat seama ca nu am sanse sa merg pe asa ceva decat in aceste jocuri gratuite, multumit fiind de oportunitatile si ideile care mi se ofera in zilele scurte de iarna cand…!!!!

jocuri cu motociclete


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere