Timpul schimbarii sau relaxare in scaune noi

Intotdeauna am fost adeptul ideii : Toate pana se intampla…!!! Si s-a intamplat.

Imi tot cadea cate o rotita de la spatarul scaunului de la birou, vechiul meu scaun de birou. Ca ar fi cazut nu e problema. Ideea era ca mi se tot dadea spatarul pe spate si eram nevoit sa stau in drept fara a ma putea rezema sau sa-l prind cu cate ceva sau proptit de canapeaua din spate.  De fiacare data imi spuneam plin de nervi ca il voi schimba  si nici nu ma voi uita la el cand il arunc.

Si uite-asa au trecut cateva luni bune, zile in care scaunul buclucas ma facea sa vorbesc singur sau sa arunc asupra lui te miri ce blesteme , asa , printre dinti . Pana cand unele dintre blesteme cred ca s-au adeverit si capacul a fost pus de una dintre rotile de la picioarele scaunului , care s-a sfaramat si m-a convins in sfarsit ca va trebui sa ma orientez .

scaun de birou

Daca tot caut scaune de birou , ce-ar fi sa ma  mai uit cumva prin casa. Imi amintesc ceva , ceva si despre cateva nemultumiri vis’a vis de niste scaune de la bucatarie , carora nevasta-mea le pusese gand rau intr-un timp. Ba era deteriorat materialul, ba erau descleiate, ba … In fine, motive. Cam vechi intr-adevar insa este si normal sa mai vezi la cineva alte tendinte in materie de mobilier, sa vrei sa-ti doresti si tu . Asa ca mi-am notat in agenda si interesul de a schimba scaunele de bucatarie.

SomProduct

Daca stau bine sa ma gandesc , parca si cele doua scaune de sufragerie se bataiau putin . Cine stie, poate gasesc ceva in ton cu scaunul de birou sau canapeaua…

SomProduct


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere