Un Domino’s gustos

Hmmm, cand te gandesti la o mancare rapida, ai vrea sa fie ceva gustos, sa nu dureze prea mult pana gusti si sa coste pe masura. Pe mine , sincer, cand ma gandesc la acest lucru, il pot cuprinde intr-un singur cuvant : pizza… Imi place sa gust diferitele sortimente, sa apreciez calitatea blatului, sa vad cuptorul traditional  de piatra in care sunt introduse blaturile  si sa apreciez aroma ingredientelor aburinde  din cuptorul incins.

Parca visez nu ? ei bine, cateva dintre retetele de succes pentru o pizza buna  ca la terasa , o puteti gasi chiar pe Domino’s Pizza. Unul dintre lideri  si nr 1 in livrari de pizza in lume .

Fondata in anul 1960 , Domino’s Pizza detine 9000 de magazine proprietate a companiei si franciza, atat in Statele Unite cat si pe piata internationala .

Pe langa prepararea si livrarea de pizza , compania mai satisface si alte gusturi in materie de gustari rapide si demne de apreciat . Aperitivele, salatele, desrturile, sosurile si bineinteles berea cea de toaste zilele sunt ingredientele care fac din companie una cu perspectiva demna de invidiat. Aripioarele , cartofii taranesti sau pieptul de pui, comenzile online de minim 50 lei cu  desert gratuit, 50% reducere la a doua pizza comandata , sunt doar cateva din delicatesele cu care localul isi rasfata clientii , asumandu-si intr-adevar  vina de a fi lider pe piata de distributie pizza. Si bineinteles, aici poti profita de pizza buna forum .

banner2

Ca si locatie, punctele de lucru pot fi gasite in Bucuresti in Pipera, Ferdinand, Piata Victoriei, Panduri sau Tineretului . Pentru detalii si meniu Domino’s Pizza, puteti descarca gratuit in format PDF  .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere