Zambesti curat cu Ivory

Imi place sa vad o dantura curata si bine ingrijita. Dar ce spun imi place cand as putea sa spun cu siguranta ca ne place. Eu personal , nu ma pot mandri decat cu cateva plombe, niste dinti tratati si cam atat.

Inca de copil am avut probleme cu dantura, lipsa de calciu si bineinteles orice produs dulce care imi cadea in mana. Din pacate clinicile dentare erau destul de rare spre deloc exceptand Policlinicile cu plata unde nu prea dadea mana oricui sa le viziteze . 2-3 medici in oraselele mici , de provincie.

clinica ivory

Insa admir de cate ori am ocazia o dantura aproape perfecta. E si normal. La cate conditii si tehnologie se dezvolta pe zi ce trece… Albirea profesionala a dintilor este doar una dintre modalitatile in care o dantura sa poata surprinde.

Parodontoza sau Amelogeneza sunt doar cativa dintre factorii care ii fac pe unii oameni sa sufere , sa rada cu buzele stranse sau sa fie vizibil complexati de aceste probleme ale danturii . In cazul parodontozei , cred ca multi ne confruntam cu speta si ne-am dori sa ne ingrijim de sanatatea osului , a gingiilor si a ligamentelor de legatura dintre os si dinti.

Chiar daca au dinti  sanatosi, de multe ori, cei care vor un zambet perfect isi doresc modificari ale acestora. Astfel, multi apeleaza in a-si pune diferite fatete dentare care imita foarte bine aspectul natural al dintelui si sunt folosite in estetica dentara .

Pentru cei interesati de tratarea si cosmetizarea danturii prin cele mai moderne metode si interventii va recomand IVORY- clinica Dentfix, Str. Barbu Văcărescu 313 – 315, Bucuresti, 020276, Telefon: 031 438 2828, http://www.dentfix.ro .

Pentru mai multe si pareri de la clientii care au trecut pragul acestei clinici, programari sau informatii ,oricine poate accesa siteul web al clinicii , unde neclaritatile sau orice probleme  legate de dantura si ingrijirea acesteia isi vor gasi raspunsul.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere