Aventuri pe scaunul de frizerie

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu nevoit sau chiar obligat sa ma tund in cu totul alta frizerie decat la cea obisnuita si frecventata. In general, fiecare dintre noi isi formeaza sau se formeaza dupa un anumit stil, tunsoare . Eu sunt obisnuit sa ma tund la o singura persoana, angajata a unei frizerii. Am impresia ca intelege cel mai bine tendinta si stilul cu care s-ar preta frizura si caracteristica fetei. Este un loc in care curatenia , eleganta si bunul gust isi au locul la orice pas.

Insa cateodata , datorita unor probleme, ocupatii sau delasarii (care de ce sa nu fiu sincer , ma caracterizeaza )  , ajung sa imi gasesc frizerul tot mai ocupat, oameni care asteapta la rand si … eu care sunt nevoit sa imi gasesc cat mai repede o alta frizerie . Si asta pentru ca nu ma invat minte sa nu o mai las in ultimul moment, in penultima zi a unei sarbatori, aniversari sau ocazii.

Si bineinteles, unde nu este aglomerat si serviciile lasa de dorit. Una dintre spete cand m-am asezat pe un scaun la o frizerie oarecare :

 Doamna a lasat tigara , si mi-a facut un semn sa iau loc pe un scaun .. un scaun cum am eu in bucatarie. Mi-a intins aproape sa ma stranga de gat, sa raman fara aer o bucata de cearceaf alb pe care firele de par de la cei dinaintea mea tronau considerabil, o masina care imi smulgea parul si foarfecele care taia de rupea… Cosmar din care am scapat odata si nu as mai fi vrut sa il mai simt …  

Uite de asta trebuie sa ma obisnuiesc sa-mi fie tunsoarea la timp, sa nu o mai las pe ultima suta… de metri . Nu stiu de ce , insa la frizeria mea preferata, mainile celor de acolo au un soi de mangaiere, o finete care te face aproape sa adormi in lejerul si comodul scaun  de frizerie New York .  Aici imi pot intinde picioarele , ma relaxez ,, in ultimul hal,, as putea spune , pozitia este una destul de comoda si ma simt ca un Al Capone modern caruia i se pot face aproape toate tabieturile in materie de haircut… Un scaun de frizerie pe care mi-as dori sa-l iau acasa, sa il folosesc exact ca pe cele de masaj si relaxare.

scaun-frizerie-new-york

Scaun de frizerie New York

Intr-adevar, cand am gresit cu celelalte frizerii , acel scaun este tot ce-mi vine in minte . Nu stiu de ce , insa de fiecare data cand nimeresc alta frizerie atunci cand a mea este ocupata, am obiceiul sa analizez scaunul . Si incep sa fac diferenta , in gand. Si nu stiu de ce, insa imi cam da cu virgula fata de scaunul meu preferat, de la frizeria mea preferata si frizerita mea cu maini delicate .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere