Cadourile ei naturale

Cel mai sensibil moment este atunci cand trebuie sa aleg ceva , un cadou  pentru o femeie , sotia, sora, mama…  Deseori iau buchetul de flori si gata. De aici incolo m-am blocat . Intru prin magazine si ochii parca imi fug peste tot si nimic din ceea ce vad parca nu se potriveste.

Cam asta pateam eu acum ceva timp in apropierea unui eveniment aniversar sau zile speciale. De la un timp, m-am mai ,, specializat putin ,, daca pot sa-i spun asa si incerc sa urmaresc acele dorinte pe care si le manifesta sotia , fiica sau alt membru de sex feminin de prin preajma familiei…

Uneori,observ cum studiaza diferite pliante cu reduceri la articole de imbracaminte , incaltaminte sau diverse accesorii . Asa ca imi este destul de simplu sa cercetez mai amanuntit necesarul de dorinte si oferte. Fiica mea este o mare fana a articolelor de incaltaminte din piele naturala si moale ,  a slapilor usori pe timp de vara , fapt care o ajuta sa fie intr-o forma mult mai buna atunci cand iese undeva, la o plimbare .

BALERINI-BLACK-LILI-PIELE-NATURALA-2-500x500

Sincer, nici nu este de mirare. Acelasi tip de incaltaminte caut si pentru mine. Sa fie din piele si barbateasca , bineinteles . Astfel stiu ca voi putea profita din plin si pentru mult timp de incaltamintea dorita. Sotia mea prefera in cele mai dese cazuri ,  acei comozi pantofi cu platforma eleganti si durabili , care in ciuda faptului ca au acea platforma destul de complexa, sunt usori si din spusele ei aflu ca se simte destul de libera si relaxata in timpul mersului .  Iti dai seama imediat  de cat sunt de usori doar luandu-i pur si simplu in mana.

PANTOFI-NEGRI-KAPA-2-500x500

Daca tot trebuie sa-mi exprim o parere despre incaltamintea unei femei, atunci clar,  din experienta traita alaturi de sotia si fiica mea , din atatea cadouri si lucruri specifice feminine ,cred ca alegerea cea mai perfecta poate fi orice pantof,sanda sau slap care sa sustina calitatea . Si pentru mine , calitatea inseamna doar pantofi din piele naturala si comoda .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere