Ce influenteaza pretul unui ceas

Ultimele tendinte arata ca ceasul redevine un accesoriu essential care poate fi combinat cu diferite obiecte vestimentare si accesorii si care poate fi purtat pentru orice ocazie. Ceasul este un accesoriu rafinat, important care poate sa influenteze in mod pozitiv sau negativ orice tinuta. Sigur ca stilul unui ceas de mana depinde mai ales de tendintele si de influentele fashion din sezul respectiv, insa, exista cateva modele clasice, atemporale care sunt si vor ramane mereu in voga. Astazi, vom afla cum sa alegem cel mai potrivit ceas, in functie de necesitati, insa dincolo de imagine si de estetica, un ceas de mana trebuie sa fie de calitate. Iata care sunt lucrurile care fac diferenta intre un ceas calitativ si unul mai putin calitativ.

Cronometru

Cand vorbim despre un ceas de mana, ne referim la functia de a masura secundele, minutele si chiar orele, asa ca, toata lumea obisnuieste sa foloseasca toate functiile telefonului pentru a aprecia trecerea timpului. Totusi, natura functionala a ceasurilor este si va ramane nemuritoare si indispensabila in orice moment.

Alegerea unui ceas de mana presupune optarea dincolo de preferinte fashion sau personale pentru ca exista si alti factori care influenteaza intregul produs, incepand de la dimensiune, culoare, design, mecanism si altele.

Mecanismul

Una din caracteristicile importante ale ceasului de mana este mecanismul deoarece acesta poate sa determine ora, minutul si secunda, la un anumit moment. In principiu, exista doua tiprui de mecanisme: mecanic si quartz. Cele mecanice se impart si ele in alte doua subcategorii, iar cele automatice se intorc singure prin miscarea mainii.

Ceasurile mai noi utilizeaza mecanisme quartz, iar principiul de functionare este destul de simplu, incepand de la o baterie care alimenteaza un cristal de quartz foarte precis. In interiorul acestui tip de ceas se gasesc mai multe component electronice. De regula, aceste ceasuri nu sunt foarte scumpe, ba chiar sunt magazine care propun ceasuri dama fashion ieftine sau clasice foarte ieftine. Modelele variaza astfel incat sa fie satisfacuta chiar si cea mai pretentioasa persoana, iar preturile lor incep si de la 69 de lei, pe maroko.ro.

Culoarea

Culoarea unui ceas poate fi chiar si izbitoare la prima vedere, deoarece culorile si motivele grafice nu sunt de obicei associate cu functionalitatea, ci doar cu impactul pe care il are asupra celor din jur. Specialistii spun ca tonurile de maro, negru, albastru, verde inchis, argintiu sau auriu se potrivesc unui ten foarte deschis la culoare. In cazul pielii bronzate, se recomanda nuante mai deschise care evidentiaza si dau stralucire precum tonurile de culoare galben deschis, albastru inchis, rosu, fuchsia, magenta, bej, mustar, maro si verde maslina.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere