Ceva in plus pentru ele

Stiu ca uneori noi, barbatii suntem mai zgarciti sau pur si simplu prea ocupati sa ne dam seama de dorintele celor mai apropiate femei sau prietene din viata noastra.  Mie mi se intampla deseori sa intru cu sotia mea intr-un magazin sa-si cumpere ceva , pentru ea, si sa sfarsim in a iesi de acolo cu ceva pentru mine.  Si asta datorita ei, careia ii surade ideea unui lucru care mi s-ar potrivi si renunta in favoarea de a ma pricopsi eu cu ceva . Pentru ea, lasa … alta data.

Si ajung sa-mi dau seama ca nu este chiar drept , ma simt un profitor sau pur si simplu dezinteresat fata de imaginea ei. Mai degraba as lua o hotarare si sa ma revansez fata de dansa. Dar cum ? Cred ca cel mai simplu ar fi sa-i fac o surpriza. Asa, fara nici o ocazie. Cum buchetul de flori ar fi prea putin, ma gandesc sa ma fac placut in a-i face cadou o pereche de sandale cu toc ,  sau niste superpantofi, asa cum vroia sa-si ia odata, dintr-un magazin , unde am ajuns , bineinteles, sa-mi iau tot eu o pereche de adidasi.

sandale

Si daca tot sunt la capitolul incaltaminte , ma gandesc ca acum, pe timpul verii , i-ar fi deosebit de utile o pereche de espadrile , in plimbarile de seara sau  deja binecunoscutii balerini , usori, practici si deosebit de avantajosi atunci cand vrei sa-ti simti piciorul cat mai degajat .

BALERINI-CORAL-LOLLY-2-150x150

Ei, cred ca am rezolvat-o cu ideile de a-i arata colegei mele de apartament ca nu degeaba  s-a oferit mai devreme sa-mi iau eu ceva in locul ei. Se mai intoarce roata, nu…!!!


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere